Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa kobieta

jaka czesc kobiecego ciala najbardziej podoba sie facetom ?

Polecane posty

hehe wkoncu odpowiedziales:) to tylko takie gdybanie ciekawe jak by bylo naprawde ... caly ten temat byl po to bo bo mam wrazenie ze dla facetow wazniejsze jest cialo wiele razy to zauwazylam... ale i tak faceci zenia sie z innymi a ogladaja za innymi dla mnie to trudny temat a w sumie bardzo prosty

ze ja uparta ?? to fakt :)

Gość centy
a no wlasnie zenic sie a ogladac sie to dwie rozne sprawy :D

Gość no lol
a oglądanie się na ulicy to często kwestia stylu ubierania zacznij nosić mini kabaretki, odsłaniać brzuch, głębokie dekolty i ogólnie obcisłe ubrania a masz gwarancje na 99% facetów bedzie się za Tobą oglądać

masz wrazenie ze te pare dodatkowych centymetrow zmienilo by Twoje zycie ? chociaz troche bo ja tak;/

hehe jezeli by polaczyc wszystkie elementy wymienionej przez Ciebie garderoby to niezly by wyszedl zestaw... az strach pomyslec:P a co do tego stroju... maz by mnie nie wypuscil w takich ciuszkach :) chociaz ostatnio mi powiedzial ze w te lato mam chodzic w krotkich spodniczkach bo mam zgrabne nogi :P

Gość asdhfkjsdbhjkfd
ja mysle ze chociaz kurcze te 5 cm i juz by bylo inaczej!! Eghhh :(:(:(

ale wiesz co, nie chcialabym zeby faceci ogladali sie za mna przez stroj bo chyba kazdy pomyslalby sobie ze jestem dziwka... a mi chodzi o figurke a nie gole cialo

Gość centy
ja ci moge odpowiedziec na to pytanie wyzej, tak zmienilo by. w tym momencie nie rozmaiwalibysmy o twoim wzroscie ale o za malych piersiach, za plaskim tylku, za dyzym uchu czy kot wie co innego bys wymyslila. ta jedna z ciekawszczych i mniej zrozumialychc przez nauke problemow -kompleksy kobiet. i ta cudowan solucja gdyny... , to swiat bylby cudowny :|

a moge zapytac ile masz wzrostu ?

hehehe centy masz racje :P tylko ze ja mam dodatkowo za maly biust za plaski tylek i takie tam :P gdybym miala kilka cm wiecej to mialabym mniej tych kompleksow, im mniej tym lepiej a jakies zawsze beda

Gość no lol
i trochę mniej użalania nad sobą by się przydało :P nawet bardziej niż te cm Atrakcyjność kobiety to nie tylko ciało czy w ogóle wygląd kobiety, to także to co sobą reprezentuje, faceci często sobie nie zdają sprawy że dana laska pociąga ich dlatego właśnie że ma taki a nie inny charkter pewność siebie, czasem nawet taka sukowatość może faceta bardzo pociągać choć to drugie to nie do związku Mnie np ostatio troche kręcą ładne ale szare myszki, faceci się za takimi nie oglądają, a ja wiem że jak taką kobietę uwiodę, to będę miał promieniejąca laskę która będze się czuła przy mnie kobieta i właśnie faceci zaczną się za nią oglądac

Gość asdhfkjsdbhjkfd
cos kolo 158 (jak sie mocno wyprostuje przy mierzeniu). Jakbym miala chociaz to 164 to bym byla happy :)

Gość asdhfkjsdbhjkfd
ja sie z domu bez szpilek nie ruszam, a przynajmniej niewielkiego obcasa, ale zawsze musi byc......

Gość centy
@taka jedna.. moze pujde za twoim ciosem i tez sobie cos znajde. a pewnie wiekszych problemow bym nie mial :P o juz zaczynam :D a poki co spadam ii zycze wam kobiety wyszej samooceny i pewnosci siebie pa

wiesz co ? najwazniejsze jakiego faceta ma przy sobie kobieta ... i od tego zalezy czy ma kompleksy czy nie .. jezeli widzi ze on w pelni akceptuja ja cala i nigdy nie dal jej zadnego powodu by nie podobalo sie jej cialo to bedzie pewna siebie , gorzej jak taka szara myszka trafi na takiego co bedzie jej wytykal wszystko i krytykowal ... ja wlasnie na takiego trafilam ... co z tego ze on raz mi powie ze jestem piekna a 10 ze mam to czy tamto .. juz nie bede podawala przykladow ale wierz, ze tak jest do "literek" :)

Gość asdhfkjsdbhjkfd
ja tez mialam kiedys takiego co sie wszystkiego czepiał w moim wygladzie. Nie bylo to zbyt przyjemne :O

oooo .. nie dokonczylo sie mialo byc do "literek":)

klurcze!!!!!!!!!!! nie dokancza mojego wp[isu

pisalam co Ciebie cos innego, zaczelam tylko do literek ale nie dokonczylo

nie wiem co sie dzieje, pisalam do Ciebie ze ja mam jeszcze mniej, kiedys mialam manie chodzenia na szpilkach dopoki nie mialam kawalka do pracy i zanim doszlam a pozniej 8 h na nogach to i szpilek mi sie odechcialo

Gość asdhfkjsdbhjkfd
ide spac, moze urosne w nocy

no ja tez , pa

stopy.....inie tylko paluszki ale pecina tez zwlaszcza w szpilce..... usta......nienawidze waskich-zimnych...... dlonie......nie za chude i nie zimne!!!! oczy.....och oczy!!!......musza miec to \"cos\" ze mozna by o nich pisac godzinami:))) a reszta zeby byla w normie......i to by bylo na tyle:)

Gość rozagunda vel velvet
macie problem ze wzrostem? ja tez mam, tyle ze jestem za wysoka.. 176cm i oddałabym 10cm z radoscią

Dla mnie najważniejszą częścią kobiecego ciała jest twarz a konkretnie oczy figura jest ważna ale zdecydowanie na pierwszym miejscu stawiam oczy

Gość marv

1. Tyłek i oczy. Ciężko wybrać na co patrzeć. Ale można w oczka patrzeć a tyłeczek miętosić.

2. Brzuch. Płaski, lekko umiesniony

3. Piersi - byle nie wielkie!

4. Usta, nogi, ogólny całokształt

Mam szczęście że spotkałem dziewczynę taka jaką chciałem. Wysoka, szczupla, wysportowana, ale z kobiecymi ksztaltami. Miodzio 

Ładna buzia po  pierwsze , zgrabna nie za mała nie za duża pupa. Latem dlatego że łatwiej dostrzec zadbane wypielęgnowane stópki.

Pozdrawiam forumowiczki

Jacek

Gość Karolina

zadbane i wypielęgnowane stópki możesz podejrzeć znacznie częściej ;*

Gość Damian

Ja sie zgodze ,na stopy jestem uczulony u kobiet ,musza byc male,zgrabne ,palce ladne,proste,paznokcie ladne i zadbane ,moze byc czerwony lakier,no i skora gladka i piękna, cos takiego jak popekabe piety to rzygac sie chce,no i na 2 miejscu tyleczek ,pupa jedrna i nieduża, lubie od tylu dzwiek kiedy tylek uderza mi w uda, wielu to przeszkadza te klaskanie w tej pozycji,mnie wrecz jeszcze mocniej to podnieca pozdro Damian