Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2009

Jak pokonać zazdrość?

Polecane posty

Gość misia2009

Jestestem strasznie zazdrosna.Wystarczy tylko,ze sie popatrzy na inna to ja juz szaleje i sie obrazam a w tv przelaczam kanaly na ktorych sa ladfne dziewczyny

Gość kinia 09
-Mam ten sam problem:((

Gość misia2009
ale na widok fajnego faceta drapię się natychmiast po kocie , tak mnie zaraz swędzi, a w tv liżę ekran

Gość misia2009
ale smieszne.. myslisz ze to takie zabawne jak sie podpisujesz moim nickiem?!pfff

Gość o matkoooooooo skad ja to znam
ja mam tak samo :( sama czesto ogladam teledyski z podtekstem erotycznym i ogladalm dziewczyny i sie doluje ale jak moj maz jest w poblizu to robie wszystko zeby on na to nie patrzyl .... a jezeli juz oglada cos to ja siedze przy nim.. zeby widziec na co patrzy i jaka ma mine i takie tam ........ poza tym nie mam kolezanek bo te co mialam przed slubem sa raczej ladne i dziwkowate (tak wygladaja) i nie przezylabym tego, ze on siedzialby naprzeciwko i gapil sie im w cycki ... mam kompleksy i swiruje juz powoli :(((((((((( jak on cos powie o jakiejs lasce to ja sie pozniej czepiam niewiadomo o co bo jestem wkurzona

Gość gerrard
zazdrosc zawsze prowadzi do rozstania!

Gość misia2009
oddałam się kloszardowi, teraz mam moralnego kaca...ale chciałam bym jeszcze raz spróbować

Gość misia2009
to nie ja pisze jaki biuc sie podszywa pod moj nick:((

Gość misia2009
a jak sie pytam po co sie patrzy na dziewczyny to on ze sa sliczne i ze kazdy facet tak ma

Gość kinia 09
-ja mam takie napady. Czasem jest ok a czasem jak wpadne w szal to sie dre na niego o byle zdjecia na okladce

a ja mam maly biust i on mi to ciagle wypomina a pozniej mowi ze mu to nie przeszkadza bo on do niczego nie jest mu potrzebny (zeby byl wiekszy to mialby co z nim robic) i gapi sie na te sylikonowe cyce i mowi ze on lubi tylko popatrzec :( a najgorsze jest to ze na mnie to juz w ogole nie patrzy a seks to tylko taka formalnosc

Gość kinia 09
jestes obrzydliwy! Wiemy ze to nie misia2009 ,tylko niedojrzale buce potrafia tak pisac

Gość misia2009
ja mam to samo:(( A jak mowie ze sobie kiedys taki zrobie to ona ze nie. A wgapia sie w te sztuczne lale jak pies.

Gość misia2009
mimo tego iz mowi ze by ,nie nigdy nie zdradzil nie przyjemne jest jak sie wgapia w inne nie zauwazając MNIE

myslalam ze to ja tylko tak mam i jestem jakas nienormalna albo ze ja tylko mam takiego durnego faceta (cos z tych dwoch) i tak jak ktos wyzej napisal mam czasem takie napady ale w sumie to dosyc czesto .... czasem gdy walcze ze soba to siadam z nim i jak ogladamy cos to powiem ale ona ladna czy cos .. czuje sie ok ale znowu on cos powie i dupa ztego :(

Gość ja tez zazdrosna
u mnie to wogole choroba chyba mąż juz wogole nie oglada tv zeby mnie nie wkurzyc:/ jak idziemy na spacer to tylko patrze czy jakas ladna czasem nie idzie eh moze przejdzie na starosc

a moj maz to znowu nic sobie z tego nie robi ...... najgorzej wkurza mnie to i czesto mu o tym mowie ze on wie co mi sprawia przykrosc a mimo to nadal to robi ... mam wrazenie ze jest tepakiem i w ogole nie mysli ;////////////// to co mu slina na jezor przyniesie to gada a on bardzo lubi komentowac

Gość TakjakTy
skądś to znam........niestety

Gość centy
laski fajne pewnie jestescie, ale leczcie sie

Gość o matkooooooo skad ja to znam
dziewczyny moze wymyslmy cos zeby cos z tym zrobic ? ja czasem zeby go wkurzyc sama powiedzialam cos o jakims facecie, ktory byl np przeciwienstwem mojego i powiedzialam ze taki mi sie podoba, oczywiscie on musial go skrytykowac ale zrobilam to tylko kilka razy bo to nie lezy w mojej naturze zeby sie innymi interesowac a te kilka razy nie poskutkowalo poprostu

Gość o matkooooooo skad ja to znam
centy - czasem mam ochote bo szlak mnie trafia ze nie potrafie tego olac tylko ze cierpie z tego powodu ;/

Gość TakjakTy
skądś to znam........niestety

Gość miodownisia
niestety ja tez jestem chorobliwie zazdrosna,on mowi,ze jestem chora psychicznie i powinnam sie leczyc

Gość centy
kurcze to moze wyjasniej mi jak to jest. zakladam ze kochasz swojego favrta i mu ufasz a jednak wkuza cie jak popatrzy ma inna. boisz sie czegos?

Gość miodownisia
ale dochodze do wniosku ,ze jak ma zdradzic to zdradzi i juz

Gość miodownisia
ja np boje sie ,ze zdradzi mnie z atrakcyjniejsza

Gość miodownisia
chcę mieć cyce Dolly Parton

Gość TakjakTy
Wiem, że to wynika z braku pewności siebie... boję się, że facet oglądając te dziewczyny porównuje mnie z nimi... pewnie niestety na moją niekorzyść..

Gość centy
buedne kobiety, kurcze czy wy naprawde nie kumacie ze skoro facet z wami jest to jednak to cos znaczy. non stop wszystkich oceniamy, wy tez to robicie i to normale. tylko ze czym innym jest slinic sie na jakas zonaczona gdzies laske a czym innym byc z kobieta do ktorej sie cis czuje. jezeli naprawde uwazacie ze wasi kolesie sa z wami tylko dlatego ze jestescie ladniejsze od rywalek i boicie sie tych 'jeszce ladniejszych' to wam wspolczuje i żal mi was

Gość o matko skad ja to znam
ja sie nie boje raczej zdrady tylko boli mnie to ze moj facet moze sobie pomyslec..... dlaczego sie z nia ozenilem skoro jest tyle ladniejszych od niej kobiet ? czemu ona nie moze wygladac tak jak ona ? co ja bym nie zrobil z ta panienka ? o zdradzie nie mysle bo moj facet raczej mi nie daje powodu do takich obaw.. ale wiem ze moze sobie co nieco myslec ............. a nawet sama chec zdrady juz jest dla mnie ciosem bo ja kocham swojego meza i uwazam ze jak sie kogos kocha nie powinno sie zwracac uwagi na inne osoby