Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimowy poranek

Czy warto iść do psychologa ?

Polecane posty

Gość Zimowy poranek

Chciałabym podnieść swoją samoocenę, uwierzyć w siebie, lepiej radzić sobie z frustracją itp. Raczej nie mam z kim o tym otwarcie porozmawiać. Znalazlam cennik poradni psychologicznej : Terapia indywidualna- 70 zł Konsultacje psychologiczne - 80 zł (indywidualna), 110 zł ( dla par) Diagnoza psychologiczna- 100 zł (w tym badanie psychologiczne i opinia) Terapia małżeńska- 100 zł Spotkania trwają około 50 min. Rozumiem, że to są ceny za 50 min. Może ktoś chodził na takie spotkania ? Chciałabym wiedzieć czy warto i czy mu pomogły. Jestem osobą raczej nieśmiałą, trochę mnie przeraza fakt otworzenia się przed obcą osobą i to za pieniądze, ale gdyby miało pomoć, moze bym się przełamała...

Gość o zesz.....
Ja chodze juz od 2 miesiecy, do tego od roku biore psychotropy. Tabletki pomagaja, rozmowy narazie nie.

Gość Zimowy poranek
A mogę spytać co Ci jest, depresja ? Miewam stany dużego przygnębienia.

Gość miniaturka444
uwazam , ze kazdy sposob jest warty sprobowania, jesli chcesz sobie pomoc i jesli oczywiscie masz pieniazki- bo jesli tak ,to na sobie nie mozna oszczedzac- wiec idz!!!!!!!!!!!

Gość chyba warto
choć ja na razie jestem dopiero po 2 spotkaniach wiec poki co nie widze jakiejś poprawy. z tym, ze mój problem jest głeboki i skomplikowany wiec na to trzeba sporo czasu.

Gość chyba warto
aha, ja chodzę do państwowego wiec nie płace.

Gość lostka
Warto tylko wtedy kiedy pojdziesz do sprawdzonego(poleconego) psychologa. W tym zawodzie jest tak samo duzo konowalow jak w innych. To ze ktos skonczyl psychologie nie oznacza, ze ma prawidlowe podejscie do pacjelnta i jest skuteczny.

Gość o zesz.....
dokladnie, stany depresyjne, leki, niepokoj.....Balam sie na poczatku brac tabletki, jednak sa rewelacyjne, bardzo pomagaja, stajesz sie zupelnie innym czlowiekiem!

Gość Owczarek PL
Palma wam odbija ? Może za dużo jarania zielska ??? Głupie baby, tylko pieniądze potraficie trwonić. Jeśli ja wydaję pieniądze na fanaberie, to przynajmniej jest to piwo. A wy potraficie robić z siebie jedynie pieprzone, zafajdane ofiary losu na które nawet nie warto splunąć. Brzydzę się wami !!!

Gość Owczarek PL
za to nie brzydze się panem Wiesiem z którym to popijam piwo z biedronki.:classic_cool:

Gość Zimowy poranek
Spadaj Owczarku tracić na weterynarza :P Lostka, no właśnie wiem i tu jest ten chaczyk, bo nie usmiecha mi się wydawać 70 zł za niecałą godzinę. Nie znam niekogo, kto by chodzi do psychologa i by mogl mi go polecić(zresztą to jeszcze dla niektorych tabu), w necie poszukam, ale tak się wstydzę iść do kogoś nieznajomego z osobistymi sprawami :o O zesz..... Życzę szybkiego powotu do zdrowia !