Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdljfkjgtgfjrhgjnrkghtujhgf

takie mam pytanie?????????

Polecane posty

Witam wszystkie Panie mam takie pytanie. czy puscily byscie swoja 14letnia corke do jej chlopaka na noc? oczywiscie jego rodzice zgodzili sie a chlopak ma 15 lat prosze o odpowiedzi z gory dziekuje

odpowie ktos?

Gość hl
nie puściłabym...14 lat to jeszcze dziecko to niech w domu siedzi a nie szlaja się na noc do ''chłopaka''

??????

Gość kobieta 32
ja miałam 19 l. i mnie mama nie puściła ,i dziś tez swojej córki nie puszcze

Gość Zajcew
Wszystko zależy od tego na ile ufasz swojej córce. Na wszelki wypadek kup jej jednak paczkę prezerwatyw, bo obawiam się, że chłopak jest młody i może nie dostaje jeszcze kieszonkowego.

Gość kitkayu
Jesli masz zaufanie do corki to ja pusc. przeciez jesli maja zamiar cos robic, to i w dizen maja mozliwosc. Jesl irodzice chlopaka sie zgodzili to mysle, ze dopilnuja aby nie spali w jednym lozku

Gość mama agaty
Nie, w zyciu bym nie puscila takiej smarkuli do "chlopaka"... zaufanie zaufaniem, ale to jeszcze dziecko... nie wyobrazam sobie, zeby moje dziecko w tym wieku szlajalo sie w nocy po domach obych ludzi i pseudo chlopakow...

Gość Taka Jedna Dziewczyna 1351
Jeśli chłopak porządny, wychowany, a do córki masz zaufanie to czemu nie... Zwłaszcza, że rodzice chłopaka będą w domu... Nie powinno się raczej nic stać..:)

Tak chlopak jest porzadny jego rodzice takze mam do corki zaufanie

I tak jak ktoś napisał.. Jakby chcieli uprawiać seks albo coś to by to mogli zrobić w dzień...

tak zgadzam sie z tym a corka moja tez jest dobrze wychowana nie takie rzeczy jej w glowie

Ale tu nawet nie chodzi o sex. 14 lat to jeszcze dziecko. Jakiś czas temu ktoś się pytał czy 17-letnią dziewczynę puścić na noc do chłopaka. A za chwilę się będą pytać czy 10-letnią dziewczynę puścić :/ A co to dziecko w domu łóżka nie ma, czy rodzice chcą mieć wolną chatę? Chce pójść dziewczyna do chłopaka na całe popołudnie/wieczór? Proszę bardzo. Ale na noc nie. A takie pytania nie świadczą o odpowiedzialności córki, tylko jej matki :/

Gość gosiaczekk
\"nie takie rzeczy jej w glowie\" Kochana, tak mysli kazda matka... nie ma nic bardziej naiwnego ... Ja bym nie puscila, bo niby czemu ma to sluzyc? No i po co stwarzac okazje.. to dzieciak, nawet jeszcze nie kobieta... powinna siedziec w domu, a nie zajmowac sie glupotami. Wolnosc i zaufanie to dobra rzecz, ale do pewnych granic.

Gość Roznegliżowany dwudziestolatek
Nie wiem w czym problem ?! Droga mamo, puść ją, tylko jak już napisał kolega Zajcew nie zapomnić wręczyć jej prezerwatyw. Zainteresowanie seksem w tym wiecku jest zdrowe i całkowicie normalne, lepiej, jeśli przeżyje swój pierwszy raz z takim kolegą o którym wiesz, że jest porządny niż z mętem w szkolnej ubikacji podczas długiej przerwy. Naprawdę nie ma się o co bać, a gdyby już zaszła przypadkiem w ciążę, to skoro jest odpowiedzialny, to chyowa dziecko :) Pozdrawiam!

Gość Propan Butan
Ja powiem więcej niż panowie, jako młody ojciec- droga mamusiu, skoro Twoja córka chce iść do niego na noc, to prawdopodobnie już uprawiają seks.

Mhm.. Ale decyzja i tak należy do ciebie. Przecież to twoja córka i żadne rady na forum nie pomogą. Jeden napiszę, że masz puścić, a drugi, że nie.. Porozmawiaj z córką o tym. Wypytaj co będą tam robić itd. Może chodzi o zwykły nocny seans we dwoje? Przecież nie wszystko musi się kręcić w okół seksu. Ale prawda, że młodych ludzi w takim wieku ciągnie do takich rzeczy. No cóż:P

*seans filmowy

Seans filmowy w nocy dla 14-latki? Przejrzyj sobie programy telewizyjne lepiej :P

Gość hl
zaufanie zaufaniem...ale do cholery to jeszcze DZIECKO...rozumiem gdyby miała z 17 lat...ale ona ma DOPIERO 14 lat...i nigdy nie wiesz co siedzi w głowach takich gówniarzy...a co do tego ze jeśli by chcieli to mogą to zrobić nawet w dzień jak nie ma rodziców..owszem mogą ale na tacu bym im ich nie podała sobie w nocy...poza tym niektórzy gówniarze mają zielone pojęcie na temat antykoncepcji...mało tu było topików ze chłopakowi staną jak mu siedziała na kolanach to czy może być w ciąży :o..wiec widac jak tacy smarkacze są doinformowani :O

Gość ale brednie
ja miałam 20 lat i nakazano ze do domu wraca sie najpóźniej o 22 (to było 12 lat temu)i dziś mam te same zdanie co moja mama ,owszem na dyskotek ie ze znajomymi , na jakieś domowe balety to czas miałam do 24(czasami jak wiedziała gdzie i z kim to miałam luz, bo punkt 2;00 mogłam być w domu a jak sie spóźniłam to- KARA na miesiąc, nigdzie wychodzić nie mogłam

Filmy na dvd są..:P Ale na pewno z nią porozmawiaj..

nie puscilabym ze wzgledu na to ze tak nie wypada, poprostu uwazam to za niezbyt kulturalne..... a jezeli ktos uwaza ze dzieki temu zapobiegnie zblizeniu miedzy nimi to sie myli bo jak beda chcieli to zrobic to i tak to zrobia chociazby w krzakach;)a szanowni rodzice nic wiedziec ot ym nie beda;)

Gość ale brednie
I MIALAM 20 LAT W DODATKU a nie 14!!!!!!!!!