Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

handelek

otwieram sklep...pomocy

Polecane posty

Pomocy.....jestem bezrobotną osobą...chcę wziąć sprawy w swoje ręce...chcę otworzyć ciuchland....czy ktoś mi pomoże w teorii..co?, gdzie? kiedy? prosze...o jakieś wskazówki...podpowiedzi...

Naprawde nikt nic nie wie????? Nikt nie chce pomocy udzielić....??? straszne.....człowiek to jak samotna wyspa.... Hej....ludzie licze na WAS>>>!!!!!!

Gość Macfan
Musisz założyć firmę, w tym celu musisz udać się do urzędu miasta/gminy.

Dzięki...szkolenie mam za sobą...raczej porady szukam w kwestii, czy warto taki sklep otworzyć, może ktoś ma doświadczenia w tym kierunku, może jakieś namiary na dostawców, lub gdzie kupować... może trzeba się ukierunkować..no sama nie wiem co robić...

Gość gerarrd
poszukaj na necie odcinka z programem firma romana mlodkowskiego tam bylo wszystko o ciucholandzie

nie było złe, by lo dobre..przecież nie pytam jak podanie napisać, czy zarejestrować się w gminie....to wiem... dzięki zołzaaaaaaaa...o takie doświadczenia mi chodzi, to buduje....i daje nadzieje...prosze o więcej i dziekuję za już.....

I co?...nic więcej sie od Was nie dowiem...a może jakaś osoba prowadząca ten \"biznes\" gotowa by była rąbka tajemnicy uchylić????