Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khbjuimgilpoghiiiiii

dałam sobie spokój

Polecane posty

4 raz z rzędu godzinę przed 15latek odwoływał korepetycje. bo wyjazd do rodziny, bo urodziny, bo plakat musi robić, bo chory. gdy już się pojawiał brudził cały dywan kapciorami, choć był ogólnie uprzejmy. obiecałam sobie ostatnio, gdy napisał po raz kolejny, że wyjeżdża do rodziny i za tydzień będzie na lekcji, że jeszcze raz i koniec. i dziś napisał, że jednak za tydzień bo idzie na osiemnastkę! napisałam, że jest niesłowny, odwołuje w ostatniej chwili i że dziękuję mu. na jego poziomie, smsem. przyszła przed chwilą jego babcia i przepraszała, mówiła, że będzie go pilnować, że nic nie wiedziała o wszystkim (mieszkają razem, jego matka urodziła go gdy miała 14 lat i babcia się nim opiekuje, matka pracuje za granicą). poprosiła, żebym zgodziła się jeszcze raz go uczyć. dla świętego spokoju obiecałam, że się zastanowię, ale mam wielkie wątpliwości, bo jeśli on nie chce się uczyć, nie szanuje ani mnie ani mojego czasu i przygotowań, to jaki ma to sens?

a skąd jestes?ja nawet takiego nieslownego chetnie przejme:) mam juz cierpliwosc do takich klientow...a z czego te korki?

nieważne, zresztą jestem już trzecią z kolei "cierpliwą", która z niego rezygnuje.

to rób tak ze bierzesz kase z góry za cały miesiac!! i jak nie przyjdzie to kasy nie zwracasz w moi miescie tak robia i pomaga!!

a tak swoja droga to ja bym sie tez zdrowo wkurzyła gdyby taki gówniarz sobie ze mna tak pograywał żal tylko tej biednej babci:/