Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

Która ze mną?

Polecane posty

Od jutra zaczynam nowe życie :) Dieta, skakanka w domu, fitness, basen i treningi :) Zbieram pieniądze i w czerwcu mam zamiar wybrać się na wielkie zakupy, zmienić fryzurę, zafarbować włosy.. A do tego zrzucę kilka kilogramów i odzyskam ponownie pewność siebie :) Mimo wszytsko - samej ciężko, któraś ze mną ? pozdrawiam 🌼

To ja od jutra znow walcze z szostka weidera i nie jedzeniem slodyczy! :)

Próbowałam A6W ale to nie dla mnie :( Wymiękłam już po 1wszym dniu :D wytrwałości życzę! andzia1666 - zabawne :P

nawet jak czwarty poczatek to co z tego;p w koncu sie uda;p tylko trzeba znalesc metode dla siebie odpowiednia! a jak inaczej jak nie metoda prob i bledow? ;p

demeter ale to nie ja pisałam pod nickiem andzia1666 :) Jakiś zakompleksiony pajac to napisał, bo widocznie nie może odnaleźć się na innych tematach, bo nie ma nic ciekawego do napisania :D nie przejmuj się takimi wypowiedziami :)

andzia - wiem o tym doskonale! Odpowiedz byla wlasnie dla niego :P ale ostatnim komentarzem to juz sie nie popisal...

Hahaha :D jak ludzie w tak łatwy i banalny sposób potrafią pokazywać swoją pustotę :D aż żal takich :) pozdrawiam, i jak nie masz nic ciekawego do wypowiedzenia się na innych tematach to dodawaj coś jeszcze, może podniesie Ci się samoocena :)