Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polalalala

Zwodiczy Aniolek jestes pusta jak malo kto

Polecane posty

polecam metedę trzech z , zakuć , zdać, zapomieć, ale my jako niegrzeczni chłopcy dodawaliśmy czwarte z , zapić się .

Gość mnie zabil text
super aniolek, z dobrego domu, piekna, booogata, grzeczna i zabawna uczy sie neurologii siedzac na kafe :d

To piszcie o sobie tak jak ona i po kłopocie Z resztą ja jestem piekniejsza seksowniejsza od aniołka mam stadnine koników polnych w Ameryce koło poznania :classic_cool: ucz sie aniołku ucz bo nauki to potegi klucz🌼

Gość hsgagasga
kiedys, dawno temu był topik ' czy podoba ci sie twoje poczucie humoru' czy jakos tak Komentarz aniołka: 'tak, mam swietne poczucie humoru, jestem takim małym zboczuszkiem, ale kazdy sie ze mnie smieje. i lubie sobie poswintuszyc i poopowiadac głupie historie" rozwalił mnie ten tekst, bo dziewczyna nie przeczytała, ze wyzej włascie smiałysmy sie z prostackiego poczucia humoru:D ale ogólnie nic do niej nie mam, nie pamietam innych komentarzy

Dlatego tak rzucacie się na mnie bo się nad sobą nie rozżalam . Nie zakładam topików typu rzucił mnie chłopak więc się zabiję, staram się sama sobie poradzić z własnymi problemami. Sami chyba się Ciebie posłucham :) To już za tydzień :O

Gość grozny wozny
:P:P

Gość ja jednak uwazam ze sie
dzielisz problemami-nawet niedawno zalozylas tu topic,ze sie facet spoznia czy cos takiego:o wiec nie sciemniaj:o

Gość inzynier..
no dobra, zeby nie bylo ze topik bezcelowy powkejac mi tu prosze jakies wypowiedzi aniolka, zebym mogla ocenic jak to z nia jest.

jako że zdałem egzamin z filozofii marksistowskiej , rozróżniam kilka rodzai pustości. Przykładowo pustość w sensie Dzwonu Zygmunta, to bardzo pożyteczna sprawa, nieprawdaż, proszę ciebie.

Gość chodź Aniolku ja Cię wypełnię

skądże znowu wiesz co to jest neurologia, a ja tylko tak , ewentualnie coś tam w mózgu i tego , i td

Gość zwodniczy.......
aniolek uwaza sie za 8 cud swiata , ze jest taka boska idealna ma poczucie humoru a tak naprawde to tylko maska za ktora sie chowa smutna dziewczynka :)

Gość 554545f54g6
ja biorac pod uwage caloksztalt uwazam ze aniolek to jakis uposledzony debil

Gość i znowwwwww
czarnuchy sobie dupcie liza :/ tylko to wam juz zostalo. tak , tak wszyscy jestes cudowni :P a pomarańcze to czyste zlo i durnota .:P

Gość oj sami sami
lizodupie...:o i wez pod uwage aniolku, ze najprawdopodobniej te pomatancze to w 90 procentach ludzie, ktorzy maja czarne nicki

Gość biczys biczys
Tez juz dawno to zauwazyłam, ze inteligencja to ona nie grzeszy. ma jakies strasznie wielkie parcie na to zeby byc zauwazona na tym forum. Jakos nie chce mi sie wierzyc w to , ze laska studiuje medycyne, przeciez wtedy siedzialaby calymi dniami w ksiazkach a nie na cafe:P Echhh chyba ma nazbyt wybujała fantazje:P

Gość jkjjkjjj.l
ciekawe jak ona wyglada