Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarbarekc

kupilam suknie. podoba sie wam?

Polecane posty

jakaś taka... bezowata i strasznie dlugi tułów ma ale ważne ze się tobie podoba :)

Gość rabarbarekc
no wlasnie juz mi sie nie popdoba po tym co tu poczytalam.najchetniej to bym ja oddala. ale sie nie da :( musialabym tracic cala zaliczke

Gość Garafka
nie nie nie mi się nie podoba ale życze szcześcia na nowej drodze

Gość Ups...........................
a nie możesz jej zamienić na inną,np na Primovena, sama wybierałaś tą suknię nie mógł Ci ktoś doradzić przed zakupem?

Gość Francio wodnik
tak ogólnie mogłaby być, ale góra sukienki wygląda tak jakby tam był uchwyt od torby założony na szyję :))

Gość adrisna
no co ty, ladna oryginalna sukienka :) jak jestes szczupła to na pewno bedziesz slicznie wygladac :)

Gość xxxxxxxv
Straszna wiocha. A te tiule i falbanki na górze to juz w ogóle dramat.

Gość Ups...........................
Nic nie odpruwaj bo ją zniszczysz i to będzie dopiero problem, powiem Ci ze im dłużej na nią patrzę to się do niej można przekonać, pamiętaj nic nie kombinuj!!!

Gość rabarbarekc
no takie strazne rzeczy juz piszecie ze juz mysle wlasnie co by zmienic. ale moze faktycznie zostawie tak jak jest. najwyzej sie narzeczony mna nie zachwyci

Gość nie przejmój sie
według mnie gora fajna, tyle ten dół troszke dziwny. Ale ogólnie nawet fajna. Orginalna i po dłuższym ogladaniu wydaje sie miec cos w sobie. Wazne ze ci sie podoba:)

Gość ghfdxdg
nie jest źle :) bądź pewna siebie i usmiechnięta to mu sie spodoba :P na pewno w niej ładnie wyglądałąs i dobrze sie czułaś skoro ja kupiłaś, więc uszy do góry jemu tez sie spodoba jesli zna twój gust nie od dziś :)

Gość rabarbarekc
no niby dobrze ale zamowilam rozmiar wieksza bo ta sie z lekka nie dopinala. ale efekt jak babka mowila bedzie ekstra to sie zdecydowalam :( jezuuuuuuuuuuuuuu ale bylam glupia

Gość A mnie
brzydactwo!

Gość biała_kawa
mnie się podoba - jest dokładnie w moim stylu, gdzie zamawiałaś swoją suknię? Może wskoczyłabym na Twoje miejsce?

Gość emiiiiiiiiii
no nie jest ladna moze uda ci sie ja jeszcze wymienic

Gość sprecyzowana
jest super, ja byum tylko obciela ramiaczka bo raczej nie dodają uroku!

Gość brawo brawo
jak dla mnie kompletna klapa ... ale jak pisza dziewczny, to tobie ma sie podobac

Gość foliowanie
Ta sukienka ma strasznie zdradliwy krój, skraca nogi, uwypukla brzuch i chyba troszkę spłaszcza biust. Być może to wina modelki na zdjęciu- ale na tej stronie wygląda źle. Jest źle dobrana do sylwetki, przez co dziewczyna zdaje się być nieproporcjonalna, krótkie nogi- długi tułów, szerokie ramiona, brak wcięcia w talii . Taki krój jest dobry dla osób bardzo wysokich z długimi nogami, wtedy dla wyrównania sylwetki, nadania im odpowiednich proporcji- rzeczywiście taka sukienka się sprawdzi. Zdobienia przy szyji od razu zwracają uwagę- i pierwsze co się rzuca w oczy na zdjęciu- to zbyt szerokie ramiona w stosunku do bioder. Modelkę wybrali fatalnie, ale myślę, że są dziewczyny które wyglądałyby w takich sukienkach dobrze- szczególnie te wysokie o figurze klepsydry i pięknych zadbanych ramionach. Poza tym dziwię się, że mimo, ze sukienka była na Ciebie za mała- sprzedawca jasnowidz przewidział, że sukienka będzie leżała na Tobie extra. A był z Tobą ktoś kto mógł ocenić Cię bezinteresownie? Np. koleżanka, mama? Bo niestety panie w sklepie często sprzedają- byle zeszło, bo do premii brakuje jeszcze parę groszy. Niestety...

Gość lejbiega
dziewczyny powiedzcie mi co ta sa te sukienki bezy ?? :o

Gość purpleday
tak- to są bezy.

tutaj na forum preferuja skromne proste sukienki a jak pokazesz inna tzn nazwana przez nich beze to bedziesz zjechana od gory do dolu... ja nie lubie tych skromnych ale ta faktycznie skraca nogi i nie jest za fajna...ale nie przejmuj sie ty masz sie czuc w niej pieknie

nie podoba mi sie ta sukienka,taka \"wycudowana\'\'. Strasznie skraca nogi a góra wygląda pretensjonalnie. Ale skoro ją kupiłaś to znaczy, ze jest w Twoim guście a tylko to się liczy-w końcu to Twoj ślub

Gość rabarbarekc
no ale mam juz watpliwosci. bylam z kolezanka w salonie. stwierdzilysmy obie ze to ze sie nie dopina nie znaczy ze mialabym rezygnowac z niej. zdawalo nam sie ze wygladalam ladnie. babka w salonie tez potwierdzila ze bedzie fajnie. to sie zdecydowalam

Gość arabeska07
babki w salonie zawsze mowia, ze wyglada sie ladnie, aby wcisnac kiece, zwlaszcza te moalo popularna.Mnie tez niestety sie nie podoba, ale moze na tobie wyglada ladnie:) wszystkiego naj!

Gość biała_kawa
http://www.madameblanche.pl/405.html a tutaj jest bardzo podobna sukienka, rabarbarekc może wprowadzisz jakieś zmiany i będzie ok. Jeśli masz idealne wymiary to nie masz się czym przejmowac, mierzyłas, więc wiesz najlepiej. Dużo kobiet rezygnuje z takichi sukienek bo nie mają odwagi - wolą coś " bezpiecznego".

Gość myszikiszka
mi sie wcale nie podoba, ale kązdy ma inny gust może akurat ty wyglądzasz w niej fajnie