Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarbarekc

kupilam suknie. podoba sie wam?

Polecane posty

Gość foliowanie
Madame blanche są podobnego kroju, ale chyba jednak wykonanie jest lepsze. W tej sukience proveny wydaje się, że tiul został źle wszyty, no i te nieszczęsne drapowania przy szyji. Może się czepiam, ale jakość szycia ma wielkie znacznie w tym jak suknia się będzie układała. Przejrzałam zdjęcia wszytskich suknii tej proveny i wszystkie wydają się być kiepsko wykonane. Tak jak mówię- może to kwestia zdjęć i modelki, ale z reguły każda firma dba by na obrazku ich produkt wyglądał tak żeby piszczeć z zachwytu. Tutaj tego brakuje. Autorko jeśli masz wątpliwości idź do salonu i powiedz im to, wiele salonów idzie wtedy na ugodę i wymienia suknię na inną.

Gość jest coś gorszego
okrona... szczególnie te brędzle zamiast ramiączek bleeeeeeeee... wydłużony tułó... będziesz wyglądała jak kaczuszka o krótkich nogach.... odnieś do sklepu!!!

Gość hjhhhjjhjhjhjh
sukienka moze byc tylko prosze cie odpruj to cos przy szyi bo wyglada woesniacka, takie niewiadomo co

Gość rabarbarekc
no oddac ne moge bo ona ma zamowienie juz na uszycie. wiec chyba nie mozna sie wycofac.a nie szja ich w polsce. juz pewnie informacja poszla

Gość jussaa
autorko kopiłaś suknie która ci sie podobała i to TY masz w niej wystąpić.Ja też kupiłam kilka dni temu.Wybór jest taki że niemal zgłupiałam i nawet teraz czasem się zastanawiam cz to TA.Ale zdjęcia nie zamieściłabym do oceny.Negatywne komentarze mogłyby mi popsuć humor:) każdy ma inny gust...i kieruj sie tylko swoim.

Gość injka
nie podoba ... Wyjątkowo brzydka ... :(