Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_go_nie_mam86

chce osignac wkoncu orgazm

Polecane posty

hejka musialam gdzies wejsc i porozmawiac .otoz chodzi o orgazm mam partnera i jest mi dobrze podczas sexu . Ale zaczne od poczastku lubie pieszczoty ale nie zeby dlugo trwaly,moj kochany o tym wie . Otoz 2 razy bym prawie doszla do orgazmu tylko niestety moj luby nie wytrzymal:( otoz probowalismy wszystkich mozliwych pozycji:) najbardziej moja ulubiona jest pozycja :ja leze na boku a moj kochany robi pchniecia od tylu :)) tylko ze to jest najgorsze ze na poczatku jest ten sex dla mnie neutralny ale po np 10 min tej neutralosci dochodze do orgazmu lecz moj luby juz nie umie ? dlaczego najpierw jest neutralnie a poznije moge prawie dojsc? jaka wy pozycje polecacie musze dodac ze na jezdzca ta pozycja mnie wykncza ,poniewaz moj luby jest troszke za szeroki a ja za mala :)) plis to taki wazny da mnie temat

hm..Ja osiągam najpiękniejsze orgazmy w pozycji właśnie na jeźdźca. I to takie orgazmy pochwowe całkowite. Bo orgazm łechtaczkowy to może ci kochany fundnąć pieszczącz twoją łechtaczkę. Wiem, że penetracja jest również bardzo dogłębna i łatwo odnaleźć punkt G przy pozycji od tyłu (ona podpiera się na kolanach i łokciach a on w nią wchodzi od tyłu) ale jak dla mnie to mało podniecająca mimo wszystko pozycja bo lubię mieć kontakt wzrokowy z partnerem, lubie jak pieści przy okazji moje piersi, jak się całujemy itd. a w pozycji od tyłu możliwości manewrów są trochę ograniczone.. ale coś kosztem czegoś.. nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia i wytrwałości. pozdrawiam

dzieki za wypowiedz wiesz ja nawet lubie od tylu kolanach ,podtrzymujac sie na lokciach tylko ze mi to przez 1 minute sprawia przyjemnosc pozniej juz nie :(( a najbardziej podoba mi sie od tylu lecz lezaco na boku :(( troche mi jest glupio co do mojego lubego poniewaz tylko ta pozycja daje (jeszcze nie do konca orgazm ,ale moze juz wkrotce:)) satysfakcje wlasnie przeczytalam zeby kochac sie tak jak na jezdzca tylko lezac ,bo na jezdzca boli mnie bardzo:( a nie chce zeby musial sie w ten jedyny sposob ze mna kochac :( szkoda ze my takie jakies inne :)) pozdrawiammmmmmmmmmm

Gość greda freda
a ja jeszcze nie przeżyłam orgazmu nie wiem co to orgazm on dochodzi zawsze ale ja nie

wiesz zawsze możecie się kochać jak lubisz od tyłu na leżąco a partner może dodatkowo łapką pieścić twoją łechtaczkę - orgazm łechtaczkowy murowany.