Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxaaddtt

czy nie sądzicie, że ten gościu zdrowo przesadził?

Polecane posty

Gość xxaaddtt
nikt poza mną nie myśli, że to zdzierstwo?:Otoż to niemal 20 zł za sztukę używanego ciucha! w ciuchlandzie za używane płaci się 5 - 8 zł!:Oco o tym myślicie?

śliczne ubranka mam dla mojej corci niektore z nich np tą niebieską bluzeczke w drobne kwiateczki z next i jest rewelacyjna- nawet po wielu praniach wygląda ślicznie. Bardzo mi się podoba zestawik, ale akurat nie jestem na kupnie bo nam się ciuszki już do szafy nie mieszczą.

no cena wysoka ale ubranka naprawde wyglądają jak nowe. Myślę, ze znajdzie sie chetny do ich zakupu bo niestety idac do sklepu za 20 zl nie kupisz takiej rzeczy- dobrej gatunkowo i ladnej.

Gość xxaaddtt
ale on za kup teraz chce 550!!! rozumiem, niektore sa fajne, kurteczki itd, ale niektore naprawde bardzo przecietne:Oludzie chca zbic fortune na allegro ale kurcze jak mozna tak gorowac ceny??? dalybyscie tyle kasiory?:O

Gość xxaaddtt
wiesz mamani mimo wszystko ubrania sa uzywane i zdjecia moga odbiegac od stanu rzeczywistego. ryzykowac zaplate 550 zl za 30 sztuk ciuszkow dla dziecka?:Ono nie wiem...nie lepiej poszukac czegos w sklepie?

jakbym miala to bym dala ale ze nie mam to nie dam :P:D a swoja droga to strasznie ma ladne te ubranka jakby byly nienoszone. ja tylko raz cos Mani wloze i odrazu plamy dziury zaciagniecia... :-/

Gość gthjuykiu
to szukaj idiotko a nie plujesz tutaj jadem :O

no to nie kupuj jak cie nie stac,proste;) ja tam sie nie znam na cenach dzieciecych ciuchow ale patrzac na to jak wygladaja te ubrania i jak duzo jest jeansowych spodni to mysle ze to nie jest jakas bezpodstawna kwota

znam wiekszosc z tych ciuszkow, rzeczy girl 2 girl niestety ale sa sprane kolory, to widac, zwlaszcza ta jasnorozowa bluzeczka, dam sobie tipsy obciac, ze kolor puscil juz po 1 praniu:Ota firma niestety tak ma... czerwona bluzeczka st bernard kosztowala 3 euro, a prasowanka z ta dziewczynka tez schodzi...:O dzinsy jak dzinsy, czy spodnie czy spodniczki mozna bardzo podobne kupic w polskich sklepach, tu bez rewelacji... brazowe spodenki z dora tez widac, ze sa sprane... ja nie dalabym tyle kasy za te rzeczy:Oale moze sa tacy, co by dali:O

Gość xxaaddtt
nie pluje jadem, po prostu grzecznie zapytałam

A w sklepie ile trzeba by było zaplacic za takie ciuszki???

Gość xxaaddtt
widać tylko ja uważam, że to dużo kasy. no nic trudno, w każdym razie widziałąm tańsze zestawy z większą liczbą ciuchów. ale 18 zł za sztukę używanego w życiu bym nie dała, a wy? w zestawie może i wszystko wygląda ładnie, ale spójrzcie na całość - wychodzi 18 zł za sztukę!!! naprawdę dla was to pikuś? u mnie w ciuchlandzie nawet 10 zł nie kosztuje ciuszek dziecięcy:O

Gość xxaaddtt
w sklepie nowe kosztują niewiele drożej:O

A w skepie zapłacisz śerdnio ok 40 zł za sztukę jak nie więcej., Na ciuchlandzie nie zawsze znajdziesz, :)

u mnie w ciucholandzie ciuskzi kosztuja 12-16 zl a kurteczki i plaszczyki 30... chyba zalezy od miasta. Kurcze dla mnie 500 zl to tez jest strasznie duzo ale jak wchodze do sklepu to wiem ze ceny sa przerazajace np w h&m jeden ciuszek potrafi prawie 70 zl kosztowac a plaszczyki kurteczki ponad 100 zl...

słuchaj moja droga załozycielko topiku, ja kupuje w firmowym butiku sanetty i za kilka sztuk płace 500 zł. Cena bidy np 59 zł. Wiec o co Ci chodzi? Nie panikuj,cena jest ok,tylko wg mnie juz spodnie niemodne,bo dzwonów nie ma w kolekcji dziecicej od dwoch sezonów:)

ale dzwony dla dzieci sa fajne. male dziewczynki zazwyczaj mają krotkie nożki a dzwony je optycznie wydlużają. Rurki wygladaja ladnie tylko na chudych wysokich osobach. Pozatym uwazam że trzeba miec troche swojego stylu a nie tak ślepu podążać za modą :P:D

dokladnie zgadzam sie z poprzedniczka, rurki na malych dzieciach nie wygladaja za fajnie, a dzwony super!:Da gdybym miala patrzec na to, co modne, to wiekszosc rzeczy z tego zestawu jest sprzed kilku sezonow, no ale czy kupujemy dzieciom rzeczy na jeden sezon? ja sie zaopatruje na wyprzedazach i kupuje rzeczy w wiekszym rozmiarze na zapas:D:D

Gość kkopoiil
ja pierdziele cena straszna a wystarczy do niemiec na flohmarki jechac ubranka jak nowe po 0,50 cent czy 1 eur za 50 eur to sie ma wory pelne i dla dziecka i dla siebie mowie o orginalnych ubraniach minimum h&m

Gość tym jestes co jesz...
a benzyna i hotel z caritasu? :D

Gość koleżanka75
heh, przecież większość tych sprzedających używane ciuchy to po prostu inwestuje swój czas i szuka w lumpeksach, żeby to potem sprzedać za dwa razy tyle i niby po swoim dziecku! Nigdy nie kupuję zestawów na allegro. Tylko nowe ciuszki i najchętniej w sklepie, gdzie realnie mogę ocenić jakość materiału i szycia.

No przesadził :-o Nigdy bym nie dała 2 stów za kase na ubranka dla lalki :-o