Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to kuuuuwa jest

no ja sie pytam jaaak

Polecane posty

Gość jak to kuuuuwa jest

jak to jest ze kobiety, ktore daja soba manipulowac, noszace rozowe tudziez biale kozaczki, sa puste, w glowie tylko imprezy i szum % we lbie i obiciaganie maja facetow czasem naprawde wartosciowych. Czym facetom chodzi tylko o to zeby moc sie pochwalic takim swiecidelkiem na imprezie? przed kolegami? chodzi o to zeby rozkladaly nogi kiedy trzeba albo coś? Czy to chodzi? nie, nie jestem zakompleksionym stukilowym wielorybem z tłustymi włosami, który siedząć teraz przed komputerem wcina chipsy i pije cole, puszczając przy tym bąki, dlubiąc w nosie i lamentująć "czemu jestem sama?!" nie nie to nie ta bajka jestem wysoką, szczupłą, inteligentną, roześmianą, podobno bardzo ładną 21-letnia studentką, która po pierwszym spotkaniu niestety nie idzie do łóżka, nie chadza regularnie na imprezy w lateksowych ciuszkach, nie gustuje w "maczach". Długo by wypisywać moje cechy, cechy tych super panienek i tych mężczyzn... czas do spania - sesja czeka za rogiem :( i jeszcze jedno... ja im tego nie zazdroszcze(Boże nieee!!) zastanawiam sie tylko co jest ich priorytetami w zyciu, jakie maja cele i jak wyglada ich prawdziwy ideal drugiej polowki... dobranoc

Po co tu piszesz? Nikt ci rozsądnie nie odpowie. Lepiej tu nie siedź i żyj swoim życiem nie oglądając się na te panny i ich fagasów.