Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana_12

Czy ktoś śpi na materacu magnetycznym ENERGY FOR LIVE????????????

Polecane posty

Gość gośćKawaler65
ja spie na materacu [bardziej mata bo ma 1 cm grubosci] juz ponad 10 lat ,99.9% czasu spie 8-9 godzin , zero bolu kosci czy glowy.No raz nie spalem jak mnie odwiedzila ryczaca 50-tka...

Gość Krysia 60
Będąc w senatorium też kupiłam materac magnetyczny firmy Centermedical . Śpię na nim już trzy lata miałam problemy z wysokim ciśnieniem i ogromne bóle kręgosłupa i stawów . Po okresie roku przestałam zarzynać leki na obniżenie ciśnienia i co najważniejsze bóle kręgosłupa nie są tak uciążliwe i mogę funkcjonować . Ludzie jak nie stosujecie to nie wyrażajcie swojego zdania . Ja nie żałuje że kupiłam i wszystkim mogę polecić .

Gość Irenka48

Ja mam materac firmy centermedical , który kupiłam trzy lata temu i jestem zachwycona z jego działania . Chodź na początku też moje dzieci jak większość odradzała mi zakup bo pewnie mnie oszukali , a teraz sami stosują i są zadowoleni . Miałam nadciśnienie problemy z krążeniem i przede wszystkim ogromny problem z bezsenniscią . Teraz czuje się bardzo dobrze . Wszystkim polecam urzytkowznie tych materacy