Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem skonczona

jak z tym dalej żyć ???

Polecane posty

Gość jestem skonczona

Proszę nie osądzajcie mnie, jest mi bardzo ciężko, bo zrobiłam wiele głupstw... zdradziłam chłopaka, którego kocham nad życie, byłam zła po kłótni... spotkałam jego najlepszego kolegę, on mnie zawsze wysłuchał i doradził, tym razem też spytałam się go o opinię i tak od słowa do słowa wyszło na to, że on mnie lepiej rozumie i w ogóle... było mi tak źle, a on mnie pocieszał... wiem, że to nie powinno się zdarzyć nigdy :( nie wiem, co teraz będzie z nami, rozeszliśmy się każdy w swoją stronę, powiedziałam mu "zapomnijmy o tym" ale sama nie potrafię :( ;(

Gość wqfnper
ale spałaś z nim?

Gość jestem skonczona
no właśnie tak :( jestem beznadziejna, nie wiem czy się przyznać, on nas znienawidzi... dwie najbliżesze mu osoby :(

wiele glupstw popelnilaś i coraz większe popelniasz...moze musisz dostać mocno w twarz by przejrzeć na oczy..bo widać od razu że za malo jeszcze dostalaś :)

Gość wimmk
kochana wiem co czujesz... mialam to samo.. nie przyznawaj sie absolutnie pod zadnym pozorem bo bedziesz sie mogla znim pozegnac!! z wlasnego doswiadczena wiem jakie wyrzuty sumie cie drecza poprostu musisz ptrzeczekac ten najgorszy okres... masz nauczke i wiecej tego nie zrobisz a wyrzuty sumie w koncu mina

Gość jestem skonczona
Ja nie powiem, ale co będzie jak ten kolega będzie chciał powiedzieć? Boję się, że prędzej czy później się wyda, tego bym nie przeżyła...

Gość wimmk
no musisz pogadac z kolega... ze to tez dla jego dobra zeby sie nie wydalo hehe bo co to za kolega... i ze znienawidzi was oboje a koledze niech nie przyjdzie czasem do glowy ze ty moglabys z nim byc bo wtedy sie skomplikuje

Gość jestem skonczona
właśnie się boję, żeby mu to do głowy nie przyszło... żeby nie pomyślał sobie, że teraz coś tam będzie między nami :o

Gość Damarisa
Nie zadręczaj się , trudno stało się .