Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaa184

Pragnę tego ale wstydzę się swojego ciałka.....!!

Polecane posty

Gość aneczkaa184

Kilka miesięcy temu poznałam fajnego faceta,więc pracujemy razem im więcej czasu ze sobą spędzaliśmy tym nas do siebie bardziej ciągło .zaczeliśmy ze sobą co dzień pisać pewnego razu przy rozmowie wyjawiliśmy sobie że chyba obydwoje tego pragniemy,widzę ze mu też na tym zależy.chodzi nam tylko o sex nic więcej!!! ale niestety teraz mam lęki mam duuży biust i wogóle jestem przykości gdzieś jakieś 10kg więcej niema co się oszukiwać!!! Urodziłam dziecko i mojeciałko już nie jest takie jak kiedyś.Jemu bardzo podoba się mój biust i uważa że mam walory..lecz to nie jest tak do końca .Biust ślicznie wygląda w staniczku lecz już bez nie jest tak ciekawie jest troszku obwisły :(i niestety mój brzuch ta zwiodczała skóra na nim ajjj boje się ze będzie zawiedziony że wyobraża sobie całkiem coś innego?? Niewiem co robić?:(

Gość aneczkaa184
gorset hmmm no a co niby powiem jak będzie go chciał zdjąć to że NIE eee to jest dobre na początek.Boje się by nie był zaskoczony ale w końcu wie że urodziłam dziecko a co się z tym wiąże to już my same wiemy:):)

Gość madziejka32
nie wiem, czy wie.....ja też urodziłam dziecko a wyglądam jak przed ciążą....jak nie lepiej.....mój mąż był zszokowany jak zobaczył swoją siostrę po ciąży w stroju kąpielowym

Gość qaswdfgfg
ciało ciałęm ale jak będziesz tak odmieniać jak wyżej to może być nieciekawie - "ciągło" :-O jak zapytasz"podobało ci sie jak ci laskę ciągłam?" to moze sie okazać że bedzie to wasze ostatnie spotkanie

Gość fgd/
kobieto wiecej luzu,kup sobie fajna bielizne taka zeby ci zasłaniała brzuszek zawsze mozesz mu powiedziec ze rajcuje cie sex w ubraniu ale sadze ze on ma oczy wie ze jestes matka i ze nie wymaga kształtow z ckm.... powodzenia,usmiech,pewnosc siebie sexi bielizna perfumki i ekstra bzykanka :)))

Gość madziejka32
a skoro tylko o seks chodzi to co się tym tak przejmujesz?

większość facetów chyba lubi jak kobieta ma jakieś sexy fatałaszki na sobie w czasie akcji:) Zapal kilka świec, ciałko ładniej wygląda i do dzieła Zgadzam sie z poprzedniczką:)

Gość aneczkaa184
Najchętniej to tak przed spotkaniem 3 głębsze bym walneła hihi na rozluznienie :)!!!!

Gość też mama
miałam tę samą sytuację-tylko wypiłam piwo zamiast kilku głębszych :P i nie dodało to odwagi :( na przyszłość mam jednak nauczkę-super bielizna,kilka głębszych a kompleksy zostawić za drzwiami

Gość też mama
chociaż faceci też się spinają więc się nie martw,oni mają że tak powiem więcej do stracenia jak sprzęt zawiedzie :P

Gość aneczkaa184
Oj lepiej by nie zawiódł!!!!!!!!! byłam do niedawna w zwiąku gdzie facet mógł tylko 2min to był MAX przez jakieś 4 lata wiec a od roku zero sexu więc chyba jak by zawiodł to bym sperd..... gdzie pieprz rośnie hehe

Gość innocente1
Ale jestes glupia! no sory ale robisz z igly widly! ja jestem szupla ale za to moj facet kiedys blyl gruby, teraz schudl ale zostal mu brzuszek i na poczatku byl strasznie zakompleksiony- nie chcial zebym go dotykala ani calowala. A mnie sie taki brzuszek podoba, on mi sie caly podoba i lubie jak sie na mnie "uwali" calym ciezarem. Tak wiec nie martw sie, twoj tez polubi twoje zbeddne kilogramki ale musisz mu je bardzo sprytnie sprzedac!

Gość też mama
mówię Ci-z tym łykiem to nienajgorszy pomysł :) butelka wina,atmosferka,świece,muzyczka...gorset sobie kup taki ciężki do zdjęcia :) albo otwarcie z nim pogadaj o swoich obawach,jak dobry w łóżku to tak Cię zacznie dotykać,że zapomnisz o bożym świecie a z tym sprzętem to uwierz,nie wiem czy facety czy kobieta bardziej zaskoczona...

Gość innocente1
To jest tak jak np cos jesz pysznego, co akurat lubisz i ktos nagle bedzie ci mowil ze to jest aurat obrzydliwe, ze przygotowane bylo w niechigieniczny sposob itp obrzydzi ci prawda? wiec radze ci nie obrzydz tak swojego faceta- a wrecz przeciwnie, przyodziej seksowna bielizne, badz powabna a nawet tego nie zauwazy ze cos ci tam obwisa!

Gość asdsadsaczxc
A trenujesz cos? Chodzisz na basen, silownie itp? jesli nie to mozesz sie wstydzic, nie tylko swoich faldow ale i 'lenistwa ciala'. Te laski co tak wygladaja, nie maja tego za free, wiele z nich dba o siebie i nie mowie tu o kremach na twarz i jakis tam innych o dupe rozbic balsamach, grunt to cwiczenia fizyczne, silownia, biegi, plywanie, a nie obijanie!

Gość asdsadsaczxc
jak masz obwisle piersi i sie ich wstydisz to idz na silownie i cwicz miesnie klatki piersiowej, do tego dolacz brzuszki i skaknke - najlepiej na rozgrzewke, tak 2x na tydzien + jeden dzin na basenie zeby ujedrnic wszystkie miesnie, po miesiacu dostrzezesz wyrazne postepy, po 3 meisiacach bedziesz z siebie zadowolona. I kopleksy z glowy. Wystarczy ruszyc dupe. Sory za hamski jezyk, ale czasami trzeba dosadnie cos powiedziec

Gość śnierzynka
Opowiem Ci coś kobieto sama przeżyłam taką sytuację w święta umówiliśmy się na sex przez telefon byłam wierną żoną przez długi czas (teraz już nie jestem z mężem ) nie miałam nikogo innego oprócz męża też nie jestem modelką też mam kompleksy ale jak doszło co do czego nic nie było ważne tylko sex niczego nie żałuję było super to była " magia świąt"

Gość mmmiśka24
masz racje tylko niestety czasu nima co dzień 10 godz pracy naryje się jak wół a reszta czasu poświęcam swojemu małemu dziecku.Nigdy o tym nie myślałam by zrobić coś dla siebie.Choć staram się wyglądać jak najlepiej!!!

Gość śnierzynka
I powiem Ci coś jeszcze nie zastanawiaj się bo następna taka okazja może Ci się nie przytrafić nie słuchaj bzdur o sporcie, bez urazy...

Gość aneczkaa184
Śnierzynko wiem to jest strach lęk kompleksy mam nadzieje że jak przyjdzie ta upragniona magiczna chwila to już to wszystko nie będzie takie ważne i dam się porwać tym emocją!!!!!!!!!:):):)

Gość aneczkaa184
Tyle na to czekałam :(!!!!!!!! a teraz gdy już wszystko mam w zasięgu ręki to się tego panicznie boję.Ale nie zrezygnuje o nie...

No i prawidłowo:) a na przyszłość, jeśli naprawdę tak sie wstydzisz swojego ciałka to zacznij sie ruszać:) wiosna idzie, biegać każdy moze:) Na razie pokaz to co masz w ładnej oprawie i tyle. Milej zabawy

Gość aneczkaaa184
czy mogę poznać zdanie jakiegoś faceta ???