Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elilka 28

Mamuśki pomóżcie

Polecane posty

Gość Elilka 28

Mój 2 tygodniowy synek, po karmieniu pręży się, wierci i stęka. Czasami wygląda to jakby chciał zrobić kupę.Co to może być? Jak mu pomóc żeby spokojnie zasnął? Karmię piersią

Gość anna_h_krk
pewnie ma raka

Gość Elilka 28
bradzo śmieszne, jak masz tak odpowiadać to lepiej wcale się nie wypowiadaj

kochana to nic innego jak jego jelitka ktore jeszcze nie pracuja tak jak powinny no i oby to nie byl poczatek kolki masuj mu brzuszek rob cieple oklady mozesz tez podawac np infacol podkurczaj nozki niestety jesli bedzie mial kolke nic nie pomoze moze troszke zlagodzic objawy wtedy badz przy nim tul mow cicho i spokojnie pamietaj twoj spokuj udzieli sie dziecku moj synek mial kolki wiec wiem cos o tym rozpoznasz je po tym ze najedzone suche malenstwo ktore np spi lub lezy spokojnie nagle wybucha ostrym placzem pamietaj nie niemowle nie placze bez powodu wiec jesli bedziesz miala podejzenie kolki udaj sie do lekarza zwroc tez uwage czy nie zjadlas czegos co moglo zaszkodzic maluszkowi mam nadzieje ze kolki was omina a takie problemy z kupka ma prawie kazdy maluszek nie martw sie bedzie dobrze :) pozdrawiam i zyce powodzenia :*

Gość Elilka 28
dzieki emamcia, też się zastanawiam czy to może przez to ,że coś zjadłam, będę go obserwować

Gość no musisz też
uważac co jesz. nie wcinaj ogórów, kapuchy itp. jedz delikatnie, gotowane potrawy;)

Gość Elilka 28
Dziewczyny a z wędlin to co można jeść?

Gość cudowna123
Z wedlin wszystko co chude najlepiej to kup sobie schab i sama go upiecz.

Gość no własnie właśnie
Moja córka trochę uspokajała się, kiedy delikatnie ogrzewaliśmy suszarką pieluszkę, którą przykładaliśmy do brzuszka, sam szum ją uspokajał. I przede wszystkim Ty staraj się być spokojna i delikatnie jeść. Starajcie sie też, żeby dziecku po jedzeniu się odbijało. POWODZENIA! Niech kolka szybko minie!