Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małurycy

w oczekiwaniu na...

Polecane posty

Gość małurycy

Witam mam takie pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę po 2 tygodniach po odbytym okresie? Pytam dlatego, bo kochaliśmy się z dziewczyną dwa tygodnie po jej okresie. To ważne odpiszcie proszę, bo muszę się do tego przygotować psychicznie i przekazać rodzicom nowinę, że będą dziadkami Proszę o odpowiedź P.

Gość małurycy
15% ale nie używaliśmy zabezpieczeń bo oboje chcemy mieć bobaska chodzi tylko o to jak wielce prawdopodobne jest zajście w ciążę w 2 tygodnie po jej okresie?

"15% ale nie używaliśmy zabezpieczeń" no zgadza się - 15% szans bez zabezpieczeń i przy założeniu, że wszytko jest ok. nie wiem ile jest w tym prawdy, ale usłyszałam to kiedyś przy jakiejś okazji (jakoś sie zgadało) od bardzo dobrego, może najwet jednego z najlepszych w moim regionie, ginekologów też byłam zaskoczona :)

A może tak antykoncepcję jakąś zastosować? Jest bardziej skuteczne i nie trzeba się martwić, czy to było dwa tyg przed czy trzy po

Gość małurycy
do Sissy ale my nie chcemy stosować antykoncepcji, bo chcemy takiego naszego małego człowieczka wychowywać

Gość małurycy
hello