Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _efkka_

jakie rajstopy do takiej sukienki i jaka góra?

Polecane posty

Gość _efkka_

Pod koniec lutego idĘ na wesele, proszĘ podpowiedzcie czy pasuje taka sukienka? http://allegro.pl/item521652018_pelna_wdzieku_szyta_na_miare.html kolor: CIEMNA CZERWIEŃ Co założyć na ramiona, jakieś bolerko, żakiecik, czy wystarczy tylko szal? Później pewnie będzie ciepło, ale na poczĄtku... Jakie rajstopy pod spód - czarne czy brązowe - mam zamiar założyć czarne buty na obcasie (innych nie mam)?

Gość CV
ja bym załozyła brazowe pończochy... a góre to nie wiem. Może jakieś bolerko dokup sobie

Gość możesz np.
czarne włożyć bo i tak ich znacznie widać nie będzie :P buty każde do takiej kiecki pasują, a na wierzch możesz poszukać takiego włochatego bolerka albo płaszcza imitacja królika np. w lumpeksie znajdziesz za 3 dyszki zajebiste :P własnie moja znajoma tak sie ubrała na ślub. Miała podobną suknie, tylko inne wykonczenia, kolor taki zlocisto-beżowy i kupiła takie futerko sztuczne w koloże jasnego brązu za 3 dyszki i tylko do czyszczenia oddała za 2 dyszki a wygladała jakby wydała na to z 1000 :P

Gość _efkka_
Dzięki, co do tych rajstop to faktycznie niewiele będzie widać, a z tym futerkiem to super pomysł - jeszcze dziś się porozglądam!