Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowy kapelusz

Na jakie zajęcia dodatkowe uczęstrzają Wasze 4-5 latki?

Polecane posty

Gość gość
my zapisalismy synka na Akademie Nauki, mają zajęcia w soboty u nas w centrum Warszawy,nie koliduje to więc z e szkoła. To nie zwykłe kursy, ucza na nich dzieci jak się uczyć, poznawac świat. Dogodny dojazd mamy nawet autobusem czy metrem bo to samo centrum, a zajęcia super. Miłoszek jest zadowolony bardzo. |Poznawał inne narodowości, poznaje kontynenty, sam wie gdzie jakie narodowości żyja. Jestem zadowolona i to bardzo Świetne! http://www.akn.pl/

Gość gość
Wszystkim z Warszawy i okolic mogę polecić www.hopibec.pl Mają szeroką ofertę zajęć dla małych dzieci. Zajęcia te wspierają ich rozwój ruchowy i umysłowy. Moje dziecko uwielbia tam chodzić i sama widzę jak dobrze się rozwija dzięki tym zajęciom.

Gość gość
Ja chce zapisać syna na zajęcia do Gravitana :) Panie podobno mają świetne podejście , a same dzieciaki są zadowolone. Czytałam o nich dużo i jestem pewna swojej decyzji :) synek też bardzo już nie może się doczekać :D

Gość gość
Moja córeczka chodzi w Tequeście na zajecia z baletu i na basen.

Gość gość
Uczestrzaja OMG moze to dziecko bedzie mniej tępe niż matka

Gość gość
możesz napisać jak wygladają zajęcia z baletu w Tequeście?

Gość gość
Te zajęcia składają się z rozgrzewki, ćwiczeń ruchowych, kombinacji tanecznych i rozciągania. Na zajęciach dzieci poznają tajniki tańca klasycznego, dodatkowo zajęcia wzbogacane są o techniki tańca współczesnego, aktorstwa i improwizacji, pantomimy, rytmiki, stretchingu i ćwiczeń koordynacyjnych.

Gość gość
No to super, że jest tyle ruchu! Myślę, że te zajęćia będą wystarczające dla naszej małej, bo myślałam jeszcze o czymś, ale tutaj wystarczająco się pewnie zmęczy ;-)