Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachammm1990

Jak mam go zdobyć?

Polecane posty

Gość kachammm1990

hej:) Mam problem .Podoba mi się jeden facet chodzimy do tej samej dyskoteki (tam go wypatrzyłam) ale nie bardzo wiem jak go poderwać :( .Dowiedziałam sie ze jest najlepszym kolegą chłopaka mojej kolezanki wiec zdobyłam o nim pare informacji wiem np. ze juz ok. rok nie jest w stałym zwiazku kiedys chodzil z jakas ok.3lata ale go zostawiła, ma 23 lata ....Jak mam go zdobyć? Doradzcie cos ...dodam ze jestem dosc niesmiała

skoro jest kumplem faceta Twojej koleżanki, to najlepiej by było, żeby Cie z nim poznali. Na przykład wybierzcie sie wszyscy razem, w czórkę na dyskotekę - w takiej sytuacji to już chyba nie jest problem :)

Gość kachammm1990
klaudka 27-Moja koleżanka a raczej przyjaciółka ma żałobe więc nigdzie nie wychodzi. A po za tym wątpie w to żeby nas zapoznała ona ma troche dziwny charakter ;/ tzn. wszedzie sie wozi ze swoim chlopakiem.Nigdy mi nie zaproponowala zebym gdzies z niMI pojechala a jak kiedys sama sie spytałam czy moge z nimi jechac na dyskoteke to tak sie na mnie spojzala ze mi sie odechciało:(

Gość kachammm1990
jak ma go zdobyc naprawde bardzo mi sie podoba./...

Gość kachammm1990
:(

Gość a czy ktos wie.......
sprobuj zdobyc jego gg i napisz do niego ale bez nachalnosci.Mozesz mu wtedy napisac ze zuwazyalm ze czesto chodzimy do tej damej dyskoetki,kiedys cie widzialam itp........i tak zaczac...ale go nie atakuj:)