Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jeżeli facet zaczyna

Polecane posty

:D No to jak? Wypowie się jeszcze ktoś na temat facetów mamlasów? :D:D:D:D:D:D

Mam nadzieję,że w ogóle tu nie zajrzy:D:D:D:D:D:D To dopiero pizda życiowa :D:D:D:D:D:D:D:D

imperia a Ty co?? Skąd takie przypuszczenie? :P Poza tym zawsze wstaje lewą nogą:P Nie zauważyłaś? :P :D:D:D:D

imperia napisałaś na innym topie,że facetów to teraz trzeba za rączką prowadzić:D:D:D:D No mnie możesz prowadzić ale tylko w jedno miejsce ;) :D:D:D:D

chuda :D wystarczy,że sam temat przeczytasz i rzucisz swój koment :)

Domniemywam więc,że zgadzasz się z moją opinią na ten temat:D A jak tam na twoim froncie z Salucikiem? :D

nic a nic sie nie zgadzam..nie jestescie lepsi ,no oczywiscie jest jeden wyjatek..ale tylko jeden..:D:D:D..wiadomo kto..a reszta w kosmos:P:D:D:D no i sie zdenerwowalam...:D:D:D jak to na froncie ..walczymy jak...:D:D:D:D

:D:D:D jestem starej daty facet i co do tych młodszych i prowadzeniu ich za rączkę mogę się zgodzić,choć nie wszyscy to ciumcie ale co do mojej opini w temacie to jej nie zmienię i z uporem maniaka będę twierdził,że kobitki są bardziej wyrachowane i bezwzględne niż faceci:D:classic_cool: imperio ależ ja lubię kręte drogi wszak szwendacz jestem :D:D:D:D

imperia ,jeśli jeszcze raz zasugerujesz żem taka męska pizda ,to ja Cię w kosmos wyślę :P

A właśnie,że nie jestem w błędzie:P Niedźwiedź jest młodszy :P

Oki ,uszanuję twoją wolę choć tutaj co do intencji ,to Ty jesteś w totalnym błędzie. No cóż tak mnie odbierasz i tyla :D:D:D:D

imperia nie masz :P Niedźwiedź jest o dychę młodszy:D:D:D:D

O widzisz nawet więcej :P :D:D:D:D:D Niedźwiedziu nie śmiałem prosić o rozstrzygnięcie sporu:D:D:D:D:D imperia jest całkiem milusia w takim sporze:D:D:D:D

Gość anoano
rzeczywiscie xyzed jest takie powiedzenie kto pierwszy powie kocham przegrywa ;) to strategia w miłosci :)

anoano -> to tak jak przy rezmowach rekrutacyjnych:D:D:D kto pierwszy poda kwotę ten przegrywa:D:D:D:D

NIEDZWIEDZ tak cyganisz , że aż oczy Tobie świecą się i masz czarny język imperia w którym momencie cyganie ? Poprosze o udokumentowanie kłamstwa :P

ale nie chodziło mi o to aby mówic odrazu bo to chore ale z tego co piszecie to wychodzi na to ze nie mozna mówic kocham bo wtedy sie przegra więc jak to jest

czasem człowiek czeka na takie wyznanie -może czyny już to mówią -ale można sie nie doczekać.........bo facet nie chce, nie ma odwagi,nie jest pewien, i jeszcze 1000 innych powodów.......i co wtedy myśleć?????????? beznadzieja

czyli najlepiej nic nie mówic bo kobiety nie nalezą do osób zdecydowanch więc niewiadomo co im strzeli do głowy :O