Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jeżeli facet zaczyna

Polecane posty

"..czy wszystkie prawdziwe kobiety tak mają ? O to jest dopiero pytanie za 110 pkt." - jeśli o to pytanie Ci chodzi to uważam,że nie wszystkie tak mają :P :D

A za znawcę płci pięknej też się nie uważam choć mam swoje obserwacje :P:D

Kłamię na okrągło więc ten jeden raz na prawdę mogłem sobie pozwolić :P:D:D:D:D:D a skromny to ja nie jestem :D raczej Bufon:D:D:D Oki imperiusio zwijam tyłek w troki i spadam zresetować mózgownicę na zaśnieżonych szlakach bieszczadzkich.Kurna aż mi się pysk śmieje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale w poniedziałem mam zamiar zawitać na kafe:)

Imperia no był topik o tym jak Tami miała dylematy jak sie pali cygara i czy cos sie w nich urywa ? Po czym zapaliła i jej sie w głowie zakreciło :p i tyle se podymiła :D

imperia no przeca spełniłem Twoje życzenie pomachania jęzorem:D

Przecież pisałem,że spadam na trochę ,no i wybyłem,a że przedłużyłem sobie wypadzik o 1 dzionek.No cóż podobało mi się:D I ten spokój:D

:D:D:D ja na emeryturę nie przejdę nigdy,a wagarowanie mi pasuje:P

a Ty jak rasowa baba,czyli zawsze niezadowolona :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D to po dyżurach możesz dorabiać na przemycie przez zieloną granicę :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

No ślywo się to i owo i wychodzi cołkiem dobro gozołecka ze ślywek:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D czyli Slywowica:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D vel szpyrt:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ta wiem 2 etat w domu,a trzeci na targowisku z lewymi suplementami diety :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No to coś mi się udało :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A przepis już był podany :P

Nałóż brele i poczytej frelko coch szkryfloł wcześni:P:D:D:D:D:D:D:D:D Siemka bo spadom do drugi roboty :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Aha,ktoś już kiedyś nazwał mnie kanalią:P Efekt? Stracił stołek:D:D:D

:D imperia mnie to pasowało jak nigdy :D:D:D:D:D i wykorzystałem ten fakt brutalnie i bez ceregieli:D:classic_cool:

imperia no przeca życie jest brutalne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

i to Cię tak zaskoczyło? :D:D:D:D:D:D Mówiłem już żem seksoholik czystej wody :D:D:D:D:D

dupa? to tylko w przypadku kobiet:P U facetów raczej co innego szaleje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nie rób ze mnie takiego starucha :P Poza tym kobiety -jak to mówisz- w moim :P wieku w większości są w te klocki kiepściutkie:P więc już Ci współczuję :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nie ma to jak pewność siebie :D:D:D:P:P:P:P a pewne jest tylko jedno:classic_cool:

czyżbyś miała dołeczek,który moja nieskromna osoba pogłębia? :P:D Jest z tego proste wyjście :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Widzę,że "dobrze" mnie znasz:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Czy olanie gościa jest nierealne? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D no toż pani dohtor wspomagacza sobie zapodaj jakowegoś:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Oki byda się trzymoł i mało tego tyż puda na basyn :D:D:D:D:D:D:D:D Ale jak trza Ci bydzie placa wytrzyć to dej znać dziołcho :D:D:D:D:D Ponoć dobrze mi masaże wychodzą :D:D:D:D:D :classic_cool: ale się nie narzucam :D:D:D:D:D:D:D