Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jeżeli facet zaczyna

Polecane posty

pokazywać (a nie tylko mówić) kobiecie,że ją kocha to już jest przegrany :D:classic_cool:

"pokazywać (a nie tylko mówić) kobiecie,że ją kocha to już jest przegrany" a jeżeli tego nie robi, to kobieta jest przegrana ;) - to się nazywa odwieczna walka płci :D

dla mnie jest przegrany jak od drugiego spotkania gada że mnie kocha:)

i z własnego i z cudzego :D:D:D:D:D:D imperia siemanko :D jak tam romans ze złociutkim ? :D:D:D:D

Kafetria jest dobra ale nie do rozwiązywania własnych problemów:D:D:D:D:D:D

imperia IKSIK - no ma się rozumieć ! na całej linii Imperia no własnie ... a ty jak bys chciała ze swoim facetem miec ? chiał bys by pokazywał .zatwierdzał cie o swoim uczuciu ? Jakie było by twoje podejscie do takiego faceta ?

bracie no jakie by miało być? :D:D:D:D zaczęła by go olewać i tyla:D:D:D:D:D:D:D Wszak kobitki raczej wolą chamowatych twardzieli :D:D:D:D

ciekawe skąd się w takim razie biorą te problemy?

imperia kapito ;) Kociamberku 👄 właśnie żadnego :D:D:D ,a w dodatku jeśli jest i jedno i drugie to jak w temacie:D Może nie zawsze ale bardzo często.

Wszak kobitki raczej wolą chamowatych twardzieli iksik tez mi sie tak zdaje :P z tym ze kobiety sa rozne i co kobieta to inne objawy ma :P ale generalnie wola własnie tych którzy nie wylewaja potoku słów pt KOCHAM CIE NAD ZYCIE :P

Ha ,a jak pokazują to zamiast gadać to tyż źle :D:D:D:D bo to wtedy mięczaki są :D:D:D:D:D:D A złoty środek znaleźć nie jest tak łatwo:classic_cool:

A co takiego pokazuje ten przegrany facet, ponawiam pytanie? Proszę o szczegóły, bo wyraźnie czuję się zignorowana, a tego nie lubię jeszcze bardziej niż chamskich gostków! :D

Roześmiana a np facet we wszystkim Ci pomaga,kiedy tylko potrzebujesz,jest na każde Twoje zawołanie do tego np nie chodzi z kumplami na piwo bo woli przebywać z Tobą,potrafi z Tobą rozmawiać na ineteresujące Ciebie tematy,potrafi doradzić itd ,itp Wystarczy? :D

Jeżeli dopiero co ją poznał to tak, ale jeżeli już się troche znają i on chce być z nią to czemu nie miałby tego mówić?

wystarczy! to wszystko to balsam w moim życiu... dzięki temu co mi luby "pokazuje" wieczory i noce są szaleństwem w łóżku... nie jestem zmęczona, nigdy nie boli mnie głowa...

dla mnie jako kobiety taki facet jest wygrany.to kobieta ktora nie tylko mowi,ale tez pokazuje czesciej jest przegrana.bo facet wtedy jest pewny i pokazuje rogi hehe:)

Jeżeli dopiero co ją poznał to tak, ale jeżeli już się troche znają i on chce być z nią to czemu nie miałby tego mówić? ach to czytanie ze zrozumieniem ;-)