Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jeżeli facet zaczyna

Polecane posty

Gość anoano
jest taka ciekawa ksiązka psychologiczna strategia w miłosci :) Kocham to warto powiedziec jak juz jest się na wygranej pozycji ;)

imperia tak czy owak żałuj :P niedźwiedziu jam w takim dziwnym wieku,że mnie podrywają:D:D:D:D:D:D:D ,a dziwią się jako i Ty gdy prosto z mostu walnę metryką:D:D:D

świeczka w oku... ja zawsze wiem czego chce i to znajduje , jestem tez uparty i zawzięty :classic_cool:

Gość anoano
creamik anoano..nigdy sie nie jest na wygranej pozycji jesli chodzi o miłosc\ i tu się kolego mylisz ;)

creamik powiedzieć można tyle tylko,że bezpieczniej jest poprzestać tylko na gadaniu (jak w tytule topiku) :classic_cool:

Gość anoano
creamik :) tyle wiesz o miłosci co nic :D:D miłosc totaka gra ;) im mniej mówisz tym wiecej słyszysz :) jestem kobietą i zawsze wiele słyszę :D powsciągliwosc moja otwiera usta męzczyznom :D:D

wcześniej już napisano,że słowa niczym nie poparte są gówno warte :D:D:D:D:D:D

imperia ależ to nie był przytyk skierowany do Ciebie.Przypomniałem tylko słowa ,które wcześniej już ktoś napisał:)

:D:D:D:D:D ale ja tak odczytałem Twoje słowa:D:D:D Ale jam tylko prostym facetem :D:D:D:D

Ja skromny?!?!?!?! :D:D:D:D:D No teraz Ty przesadziłaś:D:D:D:D:D:D Jam zwykły,prosty facet,który nie znosi się domyślać z wygodnictwa i zwykłego lenistwa:D:classic_cool:

Masz dobrą nadzieję :D:D:D:D:D 176/80 tom nie taki mały:D:D:D:D

E tam:D Żadnego kompleksu na tym punkcie nie mam:D:D:D:D Co mają powiedzieć niżsi? :classic_cool: Mnie styko,a w koszykarkach nie gustuję choć w łóżku się wszystko wyrównuje :D:D:D:D:D:D:D:D

imperia na obcasach to twój złociótki może śmiga :P:P:P zaraz obok Ciebie:P

Jeśli ma kompleks wzrostu to może Ci napisać i 191 :D:D:D:D:D:D:D Mnie mój wzrost odpowiada,a że w żyrafach nie gustuje to i szpilek nie potrzebuje:D:D:D:D:D A swoją drogą wzrost jako miernik atrakcyjności i podstawa oceny faceta jest wysublimowany:D:D:D:P

Pomyślałby kto, że zależy Ci na tym żeby ktoś taki jak moja nieskromna osoba w Tobie zagustował:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ixik wysublimowany ? Raczej duzo znaczacy dla wielu kobiet ... nieoszukujmy sie ze dziewczyny nie marza o wysokich facetach :P a jesli nie marza ? a raczej temu zaprzeczaja to oszukuja sie przede wszystkim same przed soba .....i robia to tylko i wylacznie na potrzeby ogolnego wizerunku kobiet które za wszelka cene maja podziwiac i cenic faceta za charakter a nie za wyglad zewnetrzny :P ot tyle :P

Niedźwiedziu choć skoczymy na jakiś miodzik, pitny rzecz jasna:D

No Niedźwiedzia nie powinno zwalić z łap 60% więc przesuńmy granicę na 70% bo takowąż gorzołeckę górole pędzą w leśnych ostępach :D:D:D

ok niech bedzie 70% :P 10% w te czy w te nie robi mi roznicy ...:p a na marginesie czemu tak jest ze człowiek w górach sie nie moze opic :P?

jak na swoje mozliwosci to duzo wysokoprocentówki w sylwka walnałem w zakopcu ... ale jakos nie scieło ....hehehehe ta sama dawka w czestochowie by mnie udupiła na 2 dni w wyrku :P z mega kacem w zanadrzu