Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jestttt

do mam karmiących Bebilonem Comfort 1

Polecane posty

Gość jak to jestttt

czy Wasze dzieci szybko zaakceptowały smak tego paskudztwa, czy miałyście z tym problem? i jak je wprowadzać?stopniowo, czy od razu ?

Mojej córci smakowało bardziej niz Nan activ który jest w smaku lepszy (ale jak dla mnie paskudny) Odrazu wypiła bez problemu ile dalam. I Karmię juz o d 6 miesięcy teraz przeszłam na 2 i tez jest super. Uwazam ze Bebilon comfort jest w smaku i tak całkiem niezły w porównaniu z Bebilonem pepti który jest obrzydliwy. Innego mleka nie próbowąłm wiec nie wiem i moje dzieckp tez nie znało smaku innego niz Nan i bebilon comfort. Nie wiem dlaczego karmisz comfortem ale jesliz zpowodu zaparc to polecam w 100% rewelacja. Ja dzieki temu mleku zakończyłam całkowiecie problemy z zaparciami a zaczełam stosowac to mleko jak dziecko miało ok 3 tyg

A i jeszcze powiem ze jak próbowałm wczesniej wprowadzić własnie bebilon pepti to dziecko kilka łyków pociągneło i zwymiotowało a jak comfort pociągneło to nawet sie nie zawachało wiec chyba to nie jest takie paskudztwo.

ja dawałam przez 2 tyg bebilon comfort ze wzgl na ulewania ale nie pomogło wiec wróciłam do Nan.smak faktycznie okropny-moj synek wypił jak był baaardzo głodny ale potem sie przyzwyczaił!