Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna studencina

Na co dobrego do jedzenia macie teraz ochotę ?

Polecane posty

Gość głodna studencina

Siedzę sobie właśnie głodna w akademiku , w lodówce mam światło i stara cytrynę , kasy brak a zresztą do sklepu iść się nie chce więc tak sobie marzę o porządnym obiadku - żurku domowym z białą kiełbaską a na drugie może jakieś gołąbki albo ruskie pierogi ze skwareczkami :D i na deser wielki kawał ciepłej szarlotki ... mniam mniam a wy na co macie ochotę?

Gość ja mam ochotę
na rosół z domowym makaronem ale sama myśl o gotowaniu przyprawia mnie o bol głowy więc pewnie będzie zupka chinska :P

pierożki to jadłam w sobotę, ale moje były z serem :) mniam. ze śmietaną, pycha

tak pijana kebab-gyros aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! opitolilabym wanne tej salatki jak nie tira :classic_cool:

Gość jacobs
a ja mam od wczoraj zupe z borowikow,kaczuszke pieczona z jablkami,pyzy i modra kapustke,

ziemniaczki zapiekane z serem (tatusiowe) i kotlecik z pieczarkami (mamusiny) + MIZERIA (ogorkowa:P)

Gość a ja chcę
pizzę super suprim z pizzy hut, na grubym cieście, z podwójnym serem i sosem pomidorowym, a potem kawe latte z syropem amaretto

Gość e5d4y
kurcze tez jestem głodna ale nie umiem gotować i co nie zrobie to niedobre wiec chyba zaraz wszamam zupke chińską i drożdżówke hehe :D

zupka chińska, ble, przejadły mi się, a drożdżówkę mam w torebce, też zaraz zjem

Też kiedyś myślałam że nie umiem gotować :P Ale jak zaczęłam pichcić to takie zwody odpierdalam w kuchni, że nie mogę :D Uwielbiam gotować. Mmm. Jak jest przepis to nic trudnego. A jak się nie ma to jeszcze lepiej. Czasem sama coś wymyślam, jak mnie wena najdzie :classic_cool:

ok zjedz ta zupke chinska, ale z drozdzowka to odczekaj :> to tak jakby zapic sledzia mlekiem :D

Gość uei
u mnie makaron zapiekany w sosie smietanowo pomidorawym z papryczka i serem

Gość uei
wiem tylko mialam sie odchudzac ale to od jutra