Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agni3szka

Kolega Męża...

Polecane posty

to ze prowokacja to jasne, ale zapytaj klaudke czy zaden, jej zdaniem zauroczenie w gronie "dobrych znajomych" to norma i nie warto z takiego powodu rozbijac "grona" :-)

"pokazac mezowi, powiedziec zonie, niech wie z kim zyje" ale to ich sprawa, ona ma załtwić tylko i wyłącznie swój problem, czyli pokazac mu, że z nią nie zaszaleje - tyle. Może Ty sobie z tego nie zdajesz sprawy, ale to naprawde mało wdzięczna rola na siłę uświadamiac i uszczęśliwiać inne małżeństwo

Gość KASNDRA
Klaudka, bardzo mądrze piszesz, na początek trzeba samemu spróbować załatwić

Gość a ten też mądry
właśnie takie przyzwolenie na dziwne kontakty, na niewyjaśnione sytuacje... sprawia, że ludziom odbija, sami wmącają się w romanse... bo jakoś tak wyszło

Gość do anioly
:D widac ze ty nie zdajesz sobie sprawy klaudko, jaka to niewdzieczna rola spojrzec takiej zdradzonej zonie w oczy, kiedy ostatnia dowiaduje sie z kim zyla przez tyle lat :o a wszyscy wokol wiedzieli, tylko nie ona :D no ale, nie rozbijajmy malzenstwa :D

"zapytaj klaudke czy zaden, jej zdaniem zauroczenie w gronie "dobrych znajomych" to norma" owszem, moze sie to zdarzyć, bo jesteśmy tylko ludźmi. Grunt, to rozsądnie wybrnąć z niezręcznej sytuacji, a takowe się zdarzają wszędzie - w gronie znajomych, w pracy, po sąsiedzku ... Jeśli ktoś za każdym razem zaczyna od zrobienia afery, to jest zwykłym histerykiem i tylko pogratulowac podejścia do życia :O

"a wszyscy wokol wiedzieli, tylko nie ona" to niech uświadamiają ją "ci wszyscy", a nie autorka :D Ok. ???

w wielu watkach pojawia sie ten sam problem: przekazanie prawdy innej osobie nazywane jest "rozbijaniem malzenstwa" :-) byl temat: czy jak wiesz o tym, ze twoj przyjaciel/ przyjaciolka jest zdradzany to powiedziec czy nie? - i tam wlasnie wiele osob prezentuje takie podejscie jak klaudka - nie mow, bo rozbijasz malzenstwo, jakby zapominajac, ze malzenstwo rozbite juz jest przez zdradzajacego :-)

Gość agni3szka
Kochani, na szczęście ja prędko zgłosiłam się o te rady do Was, bo to trwa od wczoraj tak naprawdę, ale spadło jak grom z nieba, smsów jest 3 sztuki ale konkretne i zdecydowane + 2 telefony z czego jednego nie odebrałam)! ja po prostu chcę to już zakończyć od razu, nie czekać. Reasumując, jeszcze raz co będzie rozsądne, bo ja już sie pogubiłam:) Człowiek se żyje spokojnie a tu bach, wcale niemiła sytuacja. Wielkie dzięki.

Gość KASNDRA
jakby nie było to jest kawał skur**** zarywac do zony kumpla, ale ja bym nie chciała byc ta osoba, która otworzy tej zonie oczy, niewdzięczna sytuacja,

Gość KASNDRA
Agnieszka, i bardzo dobrze, kończ od razu i niech sobie nie liczy na nic, krótki temat

"smsów jest 3 sztuki ale konkretne i zdecydowane + 2 telefony z czego jednego nie odebrałam" no prosze, a "zawsze szczery" już by aferę na sto fajerków zrobił :D Zawsze szczery, nie, wcale nie jesteś histerykiem :O

powiem ci,że mialam taką prowokacje wsród znajomych..maż sprawdzałżone i poprosił kolegę o przysługę ona sie z nim umówiła bo chciala to łagodnie wyjaśnić no i był dym...

Gość KASNDRA
no własnie tez znam taki przypadek,

"ona sie z nim umówiła bo chciala to łagodnie wyjaśnić no i był dym..." ale Wy przykłady podajecie - i co, sądzicie, ze zrobiła rozsądnie tylko miała pecha ??? No jak możana lecieć z gościem na spotkanie, nawet żeby to zakończyć? To oczywiste, ze należy zadzwonić lub odpisać, a nie robić podejrzane, prowokujące ruchy

Zawsze szczery, nie, wcale nie jesteś histerykiem nie jestem :-) ale faktycznie nie doczytalem:-) to i tak nie zmiania mojego zdania, powiedzenie o tym swojemu mezowi to nie skarzenie a szczerosc, zwyczajna, ludzka, malzenska szczerosc nie docenilabys gdyby facet przyszedl i sam z siebie powiedzial o takich smsach od waszej \"dobrej znajomej\" ?

Gość agni3szka
to co ja napiszę mu smsa teraz! takiego porządnego dobitnego z klasą:-) Czyżby mój mąż mnie sprawdzał? nie, nie ma powodów, żyjemy naprawdę tak jak trzeba od 8 lat, ale ... to faktycznie zastanawia! Ostatni sms zawierał zdanie : "...przemyśl to sobie spokojnie....", no i nie mogę milczeć bo myśli że ja myślę nad tym co On proponuje!!!

Gość do anioly
"to niech uświadamiają ją "ci wszyscy", a nie autorka Ok. ???" :D :D :D rozbrajasz mnie spychologia w najbardziej podstawowym wydaniu jesli w twoim mniemaniu lepiej zeby sie dowiedziala od osob trzecich, niz od tych bezposrednio wmieszanych w sprawe, to nie mam pytan

Gość e5d4y
klaudynka ty jesteś niemądra i włąśnie ty myślisz jak 5 latka. ludzie starsi rozwiązują problemy a nie od nich uciekają. jesteś żalosna oczywiście że pokazać mężowi i co to niby za paczka "przyjaciół"? chcesz sie podjarać że mąż twojej koleżanki na ciebie leci? lepiej pilnuj swojego małżeństwa żeby ci sie nie rozleciało przez takich przyjaciół bo chyba by szkoda było prawda

"nie docenilabys gdyby facet przyszedl i sam z siebie powiedzial o takich smsach od waszej "dobrej znajomej" ?" odpowiem Ci bardzo szczerze na to pytanie - mam bardzo inteligentnego, rozsądnego mężczyznę (neprawdę, bez wyolbrzymiania), ufam mu i wiem, że potrafi rozsądnie załatwić wiele spraw, nie mieszając mnie do tego., jesli nie jest to konieczne. Licze na to, że potrafi ocenić rozsądnie sytuację i wybrać mniejsze zło, w tym wypadku byłaby to próba zalatwienia tej sprawy tak, jak opisałam (gdyby hipotetycznie znalzał się w akim położeniu) Ja postępuję podobnie - miewam różne sytuacje i naprawdę nie widze powodu, żeby niepokoic mojego męża wówczas, kiedy sama jestem w stanie załatwić tego typu pierdoły :) ot cała odpowiedz :)

Gość KASNDRA
agnieszka, napisz mu ten tekst co ja i zobaczysz co odpisze

niepokoic mojego męża wówczas, kiedy sama jestem w stanie załatwić tego typu pierdoły skoro nazywasz to pierdolami, albo naturalna rzecz wsrod "dobrych znajomych" to hmm.... no coz, to zycze powodzenia :-)

Gość e5d4y
ale patologie chodzą po świecie, my sobie mówimy wszystko i na pewno bardziej się kochamy i nie musimy sie po cichu podbudowywać innymi osobami, współczuje ci

Gość romira
spróbowałam to "przełożćć" na swój grunt - powiedzmy, dostałam taką propozycję od któregoś z naszych wspólnych przyjaciół... i jednak .... bezwzględnie pokazuję semesy męzowi z komentarzem, że Henia popierdoliło.....

Gość KASNDRA
zawsze szczery, myslę,że męża można w to włączyc jesli on bedzie dalej nachalny, zobacz,że to dopiero 1 dzień trwa i miejmy nadzieje,że zginie w zarodku

Gość romira
ale jaką masz pewność, że ten koleś nie odpuści po pierwszych razach? Dziewczyna będzie to brnęła dalej, a potem dostanie opierdziel od męża....

zawsze szczery, myslę,że męża można w to włączyc jesli on bedzie dalej nachalny, zobacz,że to dopiero 1 dzień trwa i miejmy nadzieje,że zginie w zarodku to tobie tez zycze powodzenia :-)

Gość do anioly
bo niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze dorosli ludzie zalatwiaja problemy, a nie od nich uciekaja, zrzucajac na innych jesli myslicie, ze zginie w zarodku to sie mylicie o zarodku mozna mowic, jesli to bylaby mysl w jego glowie sms z takim wyznaniem to juz konkretne dzialanie w kierunku zdrady ;) to w chuj daleko od zarodka :D

i jednak .... bezwzględnie pokazuję semesy męzowi z komentarzem, że Henia popie**oliło..... no co ty romira!!1 ryzykujesz rozpadem "zgranej paczki" ;-)