Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agni3szka

Kolega Męża...

Polecane posty

Gość romira
w dupie z taką paczką ;)

Gość KASNDRA
mam na myśli,że ona zaraz jasno i dobitnie napisze mu co o tym myśli a tamten nadal będzie próbował to wtedy poinformować męża

Gość romira
klaudka wyznaje inny światopogląd 🖐️

mam na myśli,że ona zaraz jasno i dobitnie napisze mu co o tym myśli a tamten nadal będzie próbował to wtedy poinformować męża juz lepiej nie mysl :-) a jak maz zapyta czemu od razu nie powiedzialas to odpowiesz "nie chcialam cie denerwowac" tak? - przedszkole :-)

Gość KASNDRA
a tak wogóle to mnie zastanawia czemu ona jeszcze mu jasno nie powiedziała,,że nie jest zainteresowana, na takie tematy odrazu się reaguje

Gość najgorsze jest to ze to dupek
a Agniszka jest w porzadku, niestety ten typ znajdzie sobie kolejny obiekt zauroczenia :-0, szkoda mi zony, a moze to dobry pomysl zeby jej pokazac te esy? A jesli ten dupek w ramach zemsty powie zonie i jej mezowi ze to ona sie do niego przystawia?

Gość do anioly
najgorsze, i wlasnie o to chodzi, do poinformowania jego zony powinna wystarczyc swiadomosc, ze on jest do tego zdolny

Gość agni3szka
W piątek miałam iść z jego żoną i inną żoną kolejnego kolegi (moimi kumpelami) na piwko we trzy, Kurde nie idę bo przecież będę sie gryzła z myślami, a tym bardziej, że On ma nas zawieźć, bo tak było ustalone! Kolejny sms przyszedł..... o rany, ale tekst! Daje mi do zrozumienia, że ja tak specjalnie milcze, a spotkanie w cztery oczy zmieniłoby wiele. zastanawia sie czy mam słodkie usta. Nie to przegięcie!!!!Mężczyźni - to nie tak!

Gość najgorsze jest to ze to dupek
to odpisz mu ze fajnyy ten sms, tylko ciekawe czy sie spodoba jego zonie w piatek. Nie szczyp sie z palantem, bo zle na tym wyjdziesz.

Udało mi się przebrnąć przez wszystkie wypowiedzi... nawet jetem z siebie z tego powodu dumna..:) choć jak czytałam wypowiedzi klaudki i jej popleczników załamałam się.... oczywiście,że pierwszą rzeczą jaka bym zrobiła to okazała mężowi co mi jego „tzw kolega” wypisuje.... niech wie... jaka to paczka znajomych? dla mnie to sytuacja żenująca... jak można \"załatwiać to samej\"... to sprawa która dotoczy małżeństwa... dlaczego mąż ma nie wiedzieć z kim się kumpluje... ja bym z gościem w ogóle nie gadała.. tylko pozostawiła to tak jak jest... ewentualnie maż powinien mu powiedzieć co o nim sadzi... jak można się w ogóle zastanawiać nad tak oczywistymi rzeczami.... żal. pl...

\"Daje mi do zrozumienia, że ja tak specjalnie milcze, a spotkanie w cztery oczy zmieniłoby wiele.\" jeśli Ty faktycznie prowokująco milczysz, to nie dziwię się, ze facet nie wie, na czym stoi i dalej robi te głupoty. Co Ty nie wiesz, co masz odpisać - ograniczona jesteś czy co???

"jeśli Ty faktycznie prowokująco milczysz" - heh niezłe - a może jeszcze prowokująco oddycha ??

Gość zawsze szczery jest gejem

Gość kwasss
A może wprost napisz,że pochlebia Ci jego zainteresowanie, ale nie skorzystarz bo jedyny facetem dla Ciebie jest Twoj kochany mąz? Po co tworzyć sobie na siłę problemy.

Gość porysowanie bedzie widac
i jak sytuacja? napisalas mu?

ależ po co ma pisać, skoro może od razu pobiec do męża??? No przeciez awantura wszystko załatwi, a moze przy okazji się jakas bójka między panami wywiąże i będzie ubaw!!! :)

Gość agni3szka
no dzisiaj zrobiłam to po rannym smsie o konkretnej treści....sprawa została nagłośniona... jazda na całego, mąż wściekły na kolegę, żona kolegi, wściekła na męża czyli kolegę żartownisia. Wytłumaczenie kolegi - jeden wielki żart! Myślał, że nie pisnę słowa! Dzięki za Wasze wsparcie:)

Gość agni3szka
teraz tak naprawdę to ja mam fun z tej sytuacji, a On sobie biedy narobił. Jednocześnie jest mi źle, że ktoś takie żarty sobie ze mnie robi! widocznie mnie nie zna!

Gość porysowanie bedzie widac
oni maja dzieci?

Gość agni3szka
to już w tym momencie nie ma znaczenia. Sprawa wyjaśniła się. jedyna rada - Uważajcie na znajomych!

Gość kaponka
dla mnie jestes idiotką:O ale to moje zdanie :O Ja to umiem sama bez wsparcia radzic sobie z kolegami meza :O kiedys jak mi jeden zaproponował zawaliłam mu ze musiałby sobie facjate zmienic podziałało i wsparcia nie musiałam brac a z męzem kumpluje sie do dzis

Gość agni3szka
wyrażanie swojego zdania nie musi polegać tylko na ubliżaniu! pzdr

Gość A Klaudka na to
Niemożliwe...

"klaudka... z pewnościa ma na ten temat już swoją teorie..." no pewnie, że mam :D ok., to juz nadrabiam zaległości :P Jesli facet żartował, to autorka tym bardziej powinna stuknąć się w głowę, ze zrobiła aferę z byle kiepskiego żartu. Gdyby podjęła jakikolwiek dialog z "żartownisiem" oraz wykazała sie odrobiną aktywności w rozwiązywaniu problemów i zdecydowania, to spokojnie by to przerwała po pierwszym lub drugim sms-ie, ale że jest sierota marycha, która w stresowych sytuacjach zapomniana przysłowiowego języka w gębie, to musiała poleciec od razu do męża i rozdmuchac całą sprawę najbardziej godna pożałowanie jest osobowośc autorki, która jest nierozgarniętą ciumcią zapominającą przyslowiowego języka w gębie w sytuacji stresowej i jedo, co potrafi zrobić, to uwiesić się na ramieniu męża owszem, uważam, że to, co zrobiła autorka to jest gra nie warta świeczki - awantura na dwie rodziny, a może nawet rozwalenie paczki znajomych przez glupi żart, za który można było osobiście dać po łbie koledze i tyle :) Ot cała filozofia