Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamikolajka

ZĄBKOWANIE,PLESNIAWKIMASAKRA

Polecane posty

Moj maly od kilku dni zabkuje .Wychodza mu zeby tylnie.Skonczyl juz rok.Myslalam ze dlatego marudzi caly czas i pcha lapki do buzki,ale przyczyna chyba jest inna...zobaczylam dzisiaj male biale kropeczki na koncu jezyka i z boku.I to chyba plesniawki:(Mam apthin czy jakos tak i mu wlanie posmarowalam co jeszcze moge zastosowac aby mu pomoc...malo spi,malo je duzo [lacze(i wcale mu sie nie dziwie),juz nie wyrabiam poprostu...dol.Maz calymi dniami w pracy a nawet jak jest to jakby go nie bylo,bardziej mnie denerwuje niz pomaga:(Na zabki do tej pory dawalam czopki efferalgan 150 i ibufen.Smarowalam tez zabki dentinoxem ale efekt marny...:(((

na pleśniawki ten aftin średnio pomagał moje córce. Ja brałam gazik, okrecałam sobie nim palec, polewałam cebionem - kropelkami, i zcierałam małej te pleśniawki. Szybciej zeszło i sie juz tak prędko nie pojawiały.

nie, to w aptece kupujesz bez recepty. oproś cebion dla dzieci, tylko zwkły a nie cebion multi. Dodawaj mu tez raz dziennie 5 kropli tego cebionu do mleka albo picia.

u mojego dziecka było po 1 dniu . Juz kilka razy na forum tez czytałam o tym cebione wiec chyba sposób w miare wypróbowany

moj mały tez je ma lekarka kazała smarowac wodnym!! roztworem fioletu gencjanoewgo dzis 3 dzien smaoruje i juz zeszły