Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulincia1820

Jak pozbyc sie brzucha_

Polecane posty

Gość paulincia1820

hej po ciazy zostal mi straszny brzuch jak mam sie go pozbyc znacie jakies skuteczne lekarstwa.

jedynym lekarstwem jest zdrowa dieta , a przede wszystkim cwiczenia : skakanka, twister, hula hop, aerobic i co tam tylko sobie chcesz;))

Gość gienowefa
ja tancze jak te hinduski z tymze mi to nic nie daje ale talia jest ladna

Gość gienowefa
po ciazy duzo ruvchu i tyle mi wten sposob brzuch zszedl a co najwazniejsze karmienie dzieck!!!! tym zejdziesz szybko

Gość paulincia1820
ale ja juz nie karmie i nie zabardzo mam czas na cwiczenia

Gość paulincia1820
urodzilam dziecko przeszlo pol roku temu i od tego czasu nie moge sie pozbyc brzucha a stosowalam juz chyba wszystkie leki

Gość a wg mnie najbardziej
to zacznij sie ruszac, a nie lykasz jakas chemie :O to tak jak z dieta cud - jesz wszystko i w duzych ilosciach i masz nadzieje na cud, ze schudniesz :P

Gość gienowefa
RUCH RPZY DZIE4CKU POWINIEN POMOC MI TOWSZYSTKO POMOGLO

Gość kopinka
ja bym poszła kilka razy na masaż brzucha.

Gość paulincia1820
a czy taki masaz mi pomoze ja wygladam jak przynajmniej w 7 miesacu a jestem po porodzie pol roku a lekarz muwil ze do pol roku powinnam zgubic brzuch

Gość gienowefa
BRZUCVH SIE GUBI W ROZNYM CZASIE11 A NIEKTORYM NEISTETH ZOSTAJE FLEK

Gość paulincia1820
to co ja mam tak naprade zrobic zeby sie go pozbyc czy wogule da sie cos zrobic w mojej sytuacji

Gość Marta *
Ponieważ nadwaga, nadmiar tkanki tłuszczowej w strategicznych miejscach jest wynikiem niedożywienia jakościowego organizmu na pewno nie powinno sie stosować diet niedoborowych. Przyczyn niedożywienia jakościowego jest kilka. Złe/nieodpowiednie odżywianie, nieuzupełnianie codziennej diety suplementami, ciąża, przyjmowanie dużej ilości leków, ograniczenia w ilości spożywanych pokarmów, zaburzenia wchłaniania. w Pani wypadku powodem jest ciąża ponieważ przez okres noszenia ciąży oraz po w trakcie laktacji większość składników odżywczych trafia do dziecka więc organizm mając niedobowy uzupełnia je tkanka tłuszczową. proponuję zmianę diety, uzupełnienie jej suplementacyjnie i odrobinę ruchu który pobudzi do działania mięśnie brzucha, za kilka miesięcy powinno być już dobrze podaje również numer gg gdyby chciała się Pani skontaktować i ewentualnie dokładniej dopytać, chętnie pomogę w ustaleniu diety gg: 2112989 pozdrawiam