Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgbwrgwergwG

faceci wazne pytanie, ale tylko faceci

Polecane posty

Gość dfgbwrgwergwG

co lubicie w lozku?o czym marzycie, co powinna robic i jak sie zachowywac kobieta ktora wedlug was bylaby perfek albo poprostu bardzo dobra,tylko bez zboczen i agresji,wasza zona ktora kochacie-o to chodzi mezczyzni ;) piszcie...wszyscy

Gość tomek 80
jak leze w lozku a ona bierze prysznic to jak wroci to powinna nadstawic mi swoja cipke i dupcie i cycuszki pod sama twarz

Gość dfgbwrgwergwG
wykolejony..bez zboczen?jesli kochasz kobiete, jest twoja wymarzona to tez ci zboczenia siedza w glowie??no to dobrze, to pisz tez o tych swoich marzeniach ja myslalam ze ukochaną to sie piesci, kocha namietnie i delikatnie, no ale nie wiem co powinna taka kobieta robic zeby koles odplywal poprostu...

Gość tomek 80
zapatrzony w portret prezydenta - elekta Baracka O. z pełną swiadomością malującą sie na moim wyposzczonym swinskim ryju przyjmuję pelen pokory w mój zmurszaly i nadwyrezony zebem czasu odbyt głebokie sztychy afrykanskich studentow pedagogiki specjalnej.

"wykolejony..bez zboczen?jesli kochasz kobiete, jest twoja wymarzona to tez ci zboczenia siedza w glowie??" jesli nie jest perwersyjna to nie jest wymarzona i prawdopodobnie nawet jej nie znam, proste :P

Gość dfgbwrgwergwG
no to pisz wykolejony, no pisz

Gość dfgbwrgwergwG
faceci dlaczego nie piszecie?przeciez jestesmy anonimowi

Gość napoleon_rozdarty
w domu jak dama, w lozku jak koorwa

Gość dfgbwrgwergwG
jak koorwa?to znaczy jak??oddana jak pies, czy ....nie wiem jak to jest, piszcie kochani, pomozcie no....

ok, podniose Ci, ale to ostatni raz. ;) Otóż, chciałbym aby pokochała Discovery i nauczyła się automatycznie przełączać kanały, kiedy lecą reklamy, odkapslowując mi jednocześnie butelki z piwem. Gdy lecą nudy w tv to może zająć się moim peniuarem a gdy skończy - zabawić się wibratorem, ale bez baterii, bo to zakłóca mi playstation. Ogólnie za duzo w łóżku nie wymagam.

Gość dfgbwrgwergwG
ty to naprawde jestes wykolejony-wykolejony motorniczy :D szkoda ze zartujesz bo ja pytam powaznie :(