Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piccololoco

to tez sie pochwale.mam szyta suknie na wzor tej

Polecane posty

Gość piccololoco
o matko ja widze ty wszystkie kiecki krytykujesz.

bardzo mi sie podobaja suknie tej firmy maggie soterro i wiem ze mozna taki wzor zamowic na allegro tylko czy szycie na odleglosc ma sens niby opinie sa super ale tak na odleglosc ..kurcze ryzyko

naoomi - moja siostra chciala szyc suknie z kolekcji madonny u pewnej pani na allegro, ale odrazu podkreslila, ze material calkowicie inny i troche sie roznia od oryginalnych, takze zrezygnowala, nie wiem czy bym sie odwazyla, jednak to lepiej miec na wszystko oko, a co bedzie, jak przyjdzie i ci sie nie spodoba?

masz racje...lepiej miec oko na wszystko slub mam dopiero w lipcu lecz mysle ze juz po malu moge rozgladac sie za suknia,jestm strasznie wybredna jeszcze do wczoraj bylam przekonana o skromnej sukni a dzisiaj obudzilam sie z mysla ze to jest jedyny dzien w ktorym moge wygladac jak ksiezniczka...oj bedzie ciezko mi dogodzic

wybierz sie na salony najpierw, przymierz kilka fasonow i bedziesz wiedziala, w czym ci jest dobrze. niestety nie kazdy fason nam pasuje ;) w jednym czujemy sie lepiej w innym gorzej

wredniak czytam te topiki i widze ze sie udzielasz w tym temacie powiedz mi czy warto wypozyczyc sukienke czy uszyc.. kupic racze nie chce

powiem ci, że wypozyczenie sukni to ok 1700 zl, uszycie chyba mniej kosztuje, tyle, ze potem wypozyczona oddasz doi salonu i masz spokoj, a uszyta mozesz sprzedac. nie szukalas uzywanej sukni na allegro??

Gość sory...ale ta sukienka jest
paskudna :/ ale skoro tobie się podoba, to najważniejsze....

Gość u nas to naewet
wiecie u nas śliczną sukienkę mozna wypozyczyc juz za 500-600 zł oczywiscie są za 1000 ale za wypozyczenie wiecej niz 1400sie nie płaci... A uszycie ok 1800u krawcowej a w salonie ślubnym zaproponowali mi ze uszyją za ok 1000zł jesli bede chciała ją wypożyczyć, a jesli kupic to ok 1400

Gość sorki ale
to jest paskudne...wiecej tych falbanek chyba sie juz nie dalo...