Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandrowa84

facet ktory kocha

Polecane posty

Gość alexandrowa84

poznalam miesiac temu faceta ktory mimo ze ma moj numer telefonu wogole do mnie nie dzwoni,nie wysyla smsow,czy to taka mosa nastala?mowi tez ze nie wiem czy kocha,skoro tak to kiedy bedzie wiedzial skoro po miesiacu spotykania sie codziennie on mowi ze nie wie.czuje ze prawdopodobnie nie bedzie wieszial?

Gość alexandrowa84
przepraszam za literowki

Gość ...ale o co chodzi
?:o

Gość alexandrowa84
byla kiedys taka ksiazka " Nie zalezy mu na tobie-koniec zludzen",czy jesli mezczyzna nie dzwoni to znaczy ze mu nie zalezy?czytala ktoras z was?

Gość She83
jak go bez przerwy naciskasz i pytasz czy kocha to wiadomo ze ma tego gadania i prawdopodobnie ciebie dosyc. Calkiem mozliwe ze dal sobie z toba spokoj i dlatego sie nie odzywa

po pierwsze proponuje napisac to jeszcze raz,zgodnie z logika. a po drugie to uciekl pewnie od ciebie,skoro ty po miesiacu chcesz wyznan milosci i bog wie czego:o

Gość po tym co tu napisalas
ja tez przestalbym sie do ciebie odzywac. Jestes prymitywną, głuputką laską ktora pewnie mu juz dała dupy. Jak po miesiącu mozna wiedziec czy sie kocha? Zwariowałas? Ja to czułem po roku czasu! wczesniej bylem zauroczony, pozniej milosc rosla, rozwijała się. Ale po miesiącu?! ile ty masz lat, 15? Bo taką mentalność prezentujesz idiotko.