Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipsticcccc

CO SIE DZIEJE Z MOIMI WARGAMI I LECHTACZKA??POMOCYY

Polecane posty

Gość lipsticcccc

mozecie mi powiedziec,co sie dzieje z moimi wargami mniejszyki i z lechatczka?kiedys ,gdy jeszcze nie uprawialam seksu,mialam je normalne,schowane w te wieksze wargi.nic mi nie wystawalo.lechtaczka tez byla normalna.ale od kiedy zaczelam uprawiac seks z moim facetem i gdy on zaczal robic mi minetki(juz 3 lata),to one sie ..zwiekszyly!i lechtaczka jakas grubsza sie zrobila,wargi mi wystaja z tych wiekszych.zwisa mi taki hmm pedzelek heh na jakies 4 cm.lechtaczka jakas grubsza sie zrobilo,.czy to normalne?czy moze to miec zwiazek z tym jak robi mi facet minetke?zawsze mi te wargi i lechtaczke ciagnie w ustach,tak ssie i wcale to fajne nie jest,wrecz momentami boli.od tego czasu,co mi sie tak to zwiekszylo,jak siedze to mnie lechtaczka boli ;/tak dretwieje eh.czy to normalne?nie pdoboa mi sie to :(

Gość lipsticcccc
21 lat

Gość lipstccccc
15

Gość safsdgfsfgsdg
mi tez sie od ruchania powiekszsyly:O

Gość no no no dajesz....
15 lat i od 3 lat wspolzyjesz? Zaprzestaj seksu, bo do 40 bedziesz miec woryyyy miedzy nogami ;//////////////////

wargi sromowe mniejsze rosną w trakcie dojrzewania i to jest normalna sprawa, rosną nam też inne części ciała, a nos i uszy rosną do końca życia. nie ma na to większego wpływu stopień lizania, chociaż jeśli chłopak robi ci minetkę długo namiętnie i intensywnie, to kto wie, hę?