Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karu-zela

Ratunku, CZERWIENIĘ SIĘ!

Polecane posty

Gość karu-zela

W niektórych sytuacjach. To okropnie żenujące, zwłaszcza gdy ludzie zwracają na to uwagę i się śmieją. Czasem zdarza mi się to takze w absurdalnych sytuacjach, np. gdy ktoś mnie podejrzewa o coś, czego nie zrobiłam. Mi wtedy wyskakuje burak na twarzy i ten ktoś myśli, że jednak jestem winna! Jak pozbyć się tej okropnej cechy? :(

Gość karu-zela
uczulona na głupotę- uwierz, jest. Kiedyś oglądałam coś w sklepie i nagle podszedł do mnie sprzedawca z pytaniem "pomóc w czymś?", a ja na to burak. On już pewnie sobie pomyślał nie wiadomo co, że pewnie mi się podoba, a dodam, że kompletnie nie był w moim typie. Kumpel kiedyś ni stąd, ni zowąd zapytał, czy kiedyś całowałam się z dziewczyną. Ja mu powiedziałam prawdę - że nie, ale na moją twarz jak zwykle wskoczył burak. Kumpel oczywiście do dziś jest przekonany, że jestem skrytą lesbijką. Przykłady można mnożyć. Czasem boję się podejść do obcych ludzi, bo obawiam się, że się zaczerwienię. A przecież jestem kontaktową osobą, która uwielbia rozmawiać! Dodam, ze moje czerwienienie się, to nie jest żaden "słodki rumieniec" na policzkach. Mi robi się dosłownie bordowa cała twarz.

wiesz co? może dermatolo coś tu poradzi,bo może to być również objaw jakiejś choroby związanej z naczynkami.Nie am co tu szukać porady,najlepiej jak się skontaktujesz z kimś kompetentnym :)

Gość karu-zela
uczulona, czasem właśnie tak się tłumaczę, gdy mi się przytrafi burak- że to problem z naczynkami :D oczywiście nikt w to nie wierzy. Moim zdaniem to też jednak siedzi gdzieś głębiej, w psychice, bo czerwienię się w konkretnych sytuacjach, a nie tak sama z siebie kompletnie bez powodu. Tak czy inaczej, dzięki za zainteresowanie :) A może jest tu ktoś, kto też ma podobny problem?

Gość karu-zela
nie ma tu czego zazdrościć, niestety

Gość alexdublin
Witam. Ja niestety mam ten sam problem. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Rowniez czerwienie sie przy kazdej najglupszej okazji :/ a napewno dermatolog nic tu nie poradzie bo to zadna choroba skory

Gość karu-zela
pomóżcie, proszę

Gość karu-zela
alexdublin, witam. Może powiedz coś więcej, w jakich sytuacjach najczęściej się czerwienisz?

Gość swirek72
ja oprocz czerwienienia sie mam popękane naczynka , jak rano wstaje mam od razu buzie czerwoną - polecam z artdeco kamuflaż nr o2 jest drogi ok 34 zł na alegro ale jest świetny mi pomogłi Tobie też pomorze

Gość alexdublin
w zasadzie to chyba przy kazdej okazji :) nawet ciezko mi przypomniec sobie jakas konkretna sytuacje.

Gość karu-zela
swirek72- ale co to jest ten kamuflaż, jakiś podkład? Mi żaden podkład nie pomoże, nie ma mowy ;) alexdublin, a ile masz lat? przeszkadza Ci to w życiu?

Gość karu-zela
podnoszę

Gość ja hahahahaha
BETA BLOKERY bierz