Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxox

PRZEDMIOTOWE PODEJŚCIE DO SEKSU FACETA/ÓW?

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxox

trzymałam przy sobie chłopaka bez seksu przez grubo ponad rok, jestem z nim już prawie 4 lata. przedwczoraj rozstał się jego kumpel z dziewczyną po 3 latach bycia ze sobą i to tak wszystko wyszło nagle, na drugi dzień ruchał już inną klientkę, a nawet zdążył umówić sie z nią na inny dzień, jak zapytałam mojego chłopaka czy gdybyśmy się rpzstali też tak szybko by szukał jakiejś łatwej by tylko poruchać to powiedział ze tak, a ja się czuję beznadziejnie, bo odniosłam wrażenie że przedmiotowo podchodzi do seksu i tak samo mnie traktuje w łóżku, skoro dla niego to żaden problem wyruchać obcą dziewczyną.

a podczas tych ambitnych rozważań, które sobie układasz w głowie, nie wpadłaś przypadkiem na to, ze obca to obca, a Ty to Ty i może dla niego to są dwie zupełnie odmienne sprawy? faceci częsciej niż kobiety potrafią traktowac seks przedmiotowo, tylko jako zabawę (fuksiarzom sie trafiło ;) ), ale nie zawsze tak jest - to oczywiste

Gość xoxoxoxoxox
dla ciebie głupie pytanie a dla mnie nie. nie po to sie oddałam chłopakowi by on sobie mnie ruchał tylko dla zaspokojenia potrzeb jak jakis pies

"przedwczoraj rozstał się jego kumpel z dziewczyną po 3 latach bycia ze sobą i to tak wszystko wyszło nagle, na drugi dzień ruchał już inną klientkę, a nawet zdążył umówić sie z nią na inny dzień, jak zapytałam mojego chłopaka czy gdybyśmy się rpzstali też tak szybko by szukał jakiejś łatwej by tylko poruchać to powiedział ze tak" podczas logowania sie na to forum powinien byc jakis test na kretynizm - wyeliminowalby takie osoby jak autorka... a co ma płakac miesiącami? na dodatek to skoro lubisz stwarzac sobie problemy z niczego, to podpowiem Ci, ze jelsi Twoj facet zerwalby z Tobą rano, to byc muze juz wieczorem coś by puknął :P To dopiero jest powod do doła... Ps - moze ta klientka, ktorą ruchał, to była klientka strategiczna i nie mogl jej odmówić :P Ps 2 kobiety są okropne - facet rozstał sie z kobietą, a te zmaiast odczekac, to juz na 2 dzien go do łóżka zaciągaja - czy wy myslicie o czyms innym niz tylko ruchanie? :D:D

czy wy myslicie o czyms innym niz tylko ruchanie? odpowiadam- nie :P

a jak bym odpowiedziała - tak- to byś odpowiedziała z pełną odpowiedzialnoscią 'nie" ??:D

Gość gfgfjkgljhkgh
dobre pytanie ! dlaczego faceci tak podchodzicie do seksu??czy wy nie potraficie tak jak my kobiety,robic to z milosci???tylko jak takie psy lecicie za kazda panna ;/

pomarańczo o czym ty mówisz najpierw jst sex a potem czasami miłość oczywiście na głos będę twierdzić inaczej :P wszak kobieta musi się szanować :P

\"dlaczego faceci tak podchodzicie do seksu??czy wy nie potraficie tak jak my kobiety,robic to z milosci??\" z jakiej miłosci - autorka opisuje przypadek, w ktorym chłopak zerwał z laska, a na drugi dzien, jakas wampirzyca zaciagnela go do łózka? gdzie tu miłosc? :D:D:D:D

komiczne:D tak najpierw biednego chlopca odurzyła pigułką gwałtu niewiniątka :P

"oczywiście na głos będę twierdzić inaczej wszak kobieta musi się szanować" spoko, możesz walić prosto z mostu, jak będzie trzeba to utrzymam równowagę w przyrodzie i napisze odwrotnie ;) - tak żebyśmy nie były ani nudne i za bardzo przewidywalne, ani zbyt rozpustne :P

nie no pozory jakieś zachować trzeba:P przynajmniej przed mężęm:P

Gość gfgfjkgljhkgh
facet jakby chcial,to by odmowil ;p ja sobie nie wyobrazam czegos takiego ... po rozstaniu leciec do innego i to na drugi dzien ;/

facet jakby chcial,to by odmowil ;p nie opowiadaj bajek- twoje zdanie wyklucza samo siebie :P

"facet jakby chcial,to by odmowil" ale po co ma tak właśnie "chceć", skoro jest sam i ma ochotę sie fajnie zabawić??? rozstanie to rozstanie, a nie jakiś okresy przejściowej wstrzemięźliwości tu tworzyć będziecie :) zarówno kobieta ma prawo po rozstaniu sobie zaszaleć kiedy chce (żeby nie było, ze za facetami jestem ;) ) i mężczyzna mówiąc jej "do widzenia" powinien mieć tego świadomośc, jak i facet na do tego prawo. Proste i nie rozumiem po co koplikować

no, chyba że kobieta mówi facetowi "do widzenia" tylko po to, żeby następnego dnia z podkulonym ogonem błagał ją o "dzień dobry" - ale to się nazywa "gierki" i można się na nich przejechać :)

vademecum otóz to- wiekszość kobiet tak robi a potem - widziałam byłego z ...boże jak to boli!!!

i histeria, że "wszyscy faceci to świnie" oj tam zaraz histeriaa głosne bardziej dosadne stwierdzenie faktu ;)

Gość hipokryzji mówimy nie
tia, kobitki (ike, vademecum) - mistrzynie teorii :P ciekawe czy was by nie zabolała taka sytuacja i podeszłybyscie do tego tak chłodno jak twierdzicie :)

Gość soniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,,ciekawe czy was by nie zabolała taka sytuacja i podeszłybyscie do tego tak chłodno jak twierdzicie '' tez jestem tego ciekawa ;]

Gość kwasss
Nawet się nie spodziewałam, że temat o zbyt szybkim, hipotetycznym "ruchnięciu" może być tak zabawny.