Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka 90

mój życiowy dramat - DZIEWICTWO

Polecane posty

Gość malinka 90

dzisiaj skończyłam 19 latek i jeszcze jestem dziewicą!!!!! w tym roku ide na studia, a przecież jako dziewica nie mam żadnych szans na bycie rozrywaną laską :(

Gość limekkk
ja cie moge pozbawic Twojego klopotu jak tylko chcesz

a coto da będziesz miała wypisane na czole jestem dziewicą.Seks to nie wszystko liczą się uczucia.Ja mam 26 lat jestem prawiczkiem troche mnie to boli ale nie jestem w stanie zrobić tego bez jakiego kolwiek uczucia>

nie rozumiem w jaki sposób dziewictwo może być czymś złym... a poza tym kto będzie wiedział czy jesteś dziewicą czy nie

Gość luellaaaa
Pablo ma rację, kontakt fizyczny to jakby efekt koncowy czegos co powinno, byc na 1 miejscu-uczuc

Naprawdę nie widzę problemu a tym bardziej dramatu życiowego może się mylę ale nie ma sprzeczności miedzy dziewicą a byciem rozrywaną laską można mieć i to i to

Gość fajny34latek
dziewczynki, ja bardzo chętnie Was USZCZĘŚLIWIĘ Pełne namiętności, odpowiedniego instruktażu lekcje przeprowadzę

zastawiam sie czy nie dawać upustów od granicy powiedzmy 25 lat....ale jak dać upust o czegoś co jest za darmo?.... a tak na poważnie to może zwyczajnie brakuje ci seksu a dziewicto jest odrębną sprawą?

nie no ciezko stwierdzić czego brakuje zależy od nastroju..raz po prostu faceta..w sensie bliskosci itd a innym razem sexu...ale tutaj jakby to powiedziec jakoś daje rade.. bo mam rece i palce:D a dziewcitwo samo w sobie .... nie stanowi problemu jako takiego ..to ludzie widza w tym problem wiekszy niz ja

bliskość....czułość, rozumiem o czym mówisz, nawet faceci tego potrzebują ale sie do tego zwykle nie przyznają. A z tym dziewictwem to istne wariactwo, jak jakas ma 18 lat to już uważana jest w środowisku że coś z nia nie haloooo. I te głupie gąski w to wierzą że z nimi coś jest nie tak. Ssłuszna uwaga że twoje dziewicto przeszkadza innym bardziej niż tobie,... Cierpliowsci, a kiedy nadejdzie ta chwila życze aby to było wyjątkowe z wyjątkowym człowiekiem....

oczywiście..ale mam nadzieje ze nadejdzie to w miare szybko..bo szkoda zycia na czekanie a potem jeszce w akcie desperacji puszcze sie z pierwszym lepszym...jak to sie czesto konńczy a jak sie znajdzie ktos wartościowy to chetnie skorzystam

Gość ula wewióra
ja mam 20 lat, poznalam faceta, jest ok, ma zdrowe podejscie do zycia, ale to wielka pomylka, chcialam stracic dziewictwo z facetem, ktory bylby ok i tak sie stalo, ale czuje ze nie bede z nim w zwiazku i teraz jak poznalam co to jest seks to zaluje ze nie poczekalam

Gość fajny34latek
pewnie nic nie wie moja droga - ja wolny niedawno rozwiedziony

wie i ...nie wie.....hi hi hi ....stopkę zmieniłem dopiero dziś jako odpowiedź na zapotrzebowanie rynku ;-) bo widzę że potrzeby są duże. Żona zna mój nick na caffe i może sprawdzić co, z kim i kiedy pisałem, ponieważ znamy sie kilkanaście lat i do tego mamy świetny kontakt, wie że tego bym raczej nie wprowadził w czyn. W pewnym wieku podchodzi sie z dystansem do wielu rzeczy... A co do ciebie to ...hmmm trudny wybór przed tobą, umysł mówi czekać, czekać...... a ciało domaga się swojego ....i jak to zrobić by wilk był syty.....

wiewióra....jesteś przykładem potwierdzającym teorie aby zaczekać, w twoim przypadku nieodpowiedni gość i do tego niezbyt udany sex (tak mysle) zespuły całą radość z uciech cielesnych ;-) Możliwe że twoje żałowanie sie spotęguje gdy poznasz kogoś z kim będziesz chciała spędzić resztę życia....

Gość ula wewióra
facet wyjątkowy---->moze sie spoteguje, ale mam nadzieje ze jednak nie zbyt szybko pozwolilam mu na seks, bo tego chcialam, teraz nie jestem zadowolona z tego zwiazku, musze go zakonczyc, a seks faktyczne nie jest bajeczny, ale do tego jest potrzebny czynnik zwany podnieceniem, a ono wyzwala sie kiedy sa inne uczucia w stosunku do drugiej osoby (mowie o tych wyzszych uczuciasz niz popęd) a umnie tych uczuc nie ma

znajac siebie pewnie poczekam bo gdy miałam okazje to w pewnym momencie sie po prostu wycofywałam i mówilam stop...bo nagle euforia podniecenie opadały i zamiast macicy rozum zaczął przemawiać :D bo rano jedyne co bym czuła to niesmak jeden raz szczególnie pamietam..na wakacjach....zostawiłam bidaka napalonego, gołego ..zerwałam sie poszłam...hehh był w szoku;)

wiewióra....potrzeba seksu u kobiety rodzi sie w mózgu, wiec jesli jakiegoś czynnika w nim brak lub coś innego zaprząta umysł to z sexu nici, wiec wszystko z tobą ok....ehhh te kobiety ;-) ..... z tym żałowaniem to jest tak....jesli zrobiło sie coś czego świadomie się chcialo i na dany moment było to czego chcieliśmy to nie powinno sie tego żałowac. Wiem ze to jest lekko sprzeczne z tym co napisałem powyżej. ;-) szczera ...ale nie żałujesz że tego nie zrobiłaś? no własnie, jeszcze nie widziałem topiku o tym ze ktoś żałuje bo nie wykorzystał okazji, .....ciekawe nie sadzicie? ide wziąść prysznic jak wróce to poczytam odpowiedzi..