Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia23

CZY SĄ TUTAJ PRZYSZŁE MAMY Z LONDYNU?

Polecane posty

Gość przyszła mamusia23

Gość możesz albo do niej dołączyć
ja też, ale nie mam czasu na pisanie, muszę smarować chleb smalcem, bo misiu zaraz wraca ze zmywaka glodny i zmęczony

Gość przyszła mamusia23
ja na początek listopada dopiero :)

Gość przszłam mamusia 23
cześć dziewczynki ja mam termin na 23 maja a wy? mieszkam w północnym Londynie...a wy skąd jesteście? pozdrawiam was cieplutko

Gość przyszła mamusia 23
ktoś się podszył wczoraj nie mam terminu na listopad a na maj,ach Ci ludzie...

Gość przyszła mamusia 23
aaniaa to dopiero na początku jesteś:-) jak tam się czujesz? bo ja nie za dobrze się czułam do 11tyodnia a teraz jest na szczęście dobrze...

Hej dziewczyny! No tak, ja dopiero pierwsze tygodnie mam za soba. Czuje sie fatalnie, mdlosci od rana do wieczora. Mam nadzieje,ze wkrotce mi przejdzie ,bo nie chce mi sie nawet z lozka wstawac. A jak Wy przechodzicie ciaze?

Gość antymamafia
Rodzcie szybko, bo inaczej wam facet-obcokrajowiec czmychnie i zostaniecie z niczym:D

go-for-it - ja jestem z poludniowo-wsch.Londynu,okoloice Lewisham, a Ty?

ja jestem z zachodu, okolice Acton. pierwsze 3 miesiace tez nie byly laskawe dla mnie, nawet nie tyle mdlosci, bo te nie dokuczaly mi za bardzo, ale ogolne zmeczenie i sennosc, do tego migrenowe bole glowy. teraz jest juz duzo lepiej, wiec badzcie dobrej mysli dziewczyny, teraz mam duzo energii, tylko ta sennosc pozostala:).

To moja druga ciaza, przy pierwszym dziecku bylo zupelnie inaczej, lzej, teraz, oprocz tych mdlosci , po calym dniu nie moge ruszyc ani reka ani noga... Juz nawet kapie sie o 19-tej, z obawy,ze pozniej nie bede miala sily. No nic, ciaza nie choroba, jakos dam rade. Pozdrawiam!

Gość przyszła mamusia 23
witajcie, no tak musimy wytrzymać wszystko dla naszych maluszków, choć ja nie mogę narzekać teraz czuję się dobrze, mały kopie coraz bardziej a to sprawia mi radość:-) chyba nie ma teraz nic piękniejszego...pozdrawiam