Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korciaaaa

Kredyt studencki

Polecane posty

Gość Korciaaaa

Witam! Czy ktoś z Was korzystał moze kiedykolwiek z kredytu studenckiego? Jezeli tak to moze podzielilybyscie sie swoimi doswiadczeniami. Jak to wyglada, na jakich zasadach i ogolnie:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość ojojkakaa
ja mam, w sumie to juz 4 rok :) i wtedy brałam na takich warunkach (w banku pekao) : 6oozł na miesiać, spłata 2 lata po zakonczeniu studiów co jeszcze chcesz wiedziec?

Gość ojojkakaa
rozkładaja to na razty poxniej jakie chcesz zaczynasz spłacac dwa lata po zakonczeniu studiów :) naraz kasy całej nie daja tylko miesiecznie pewna sume

Gość ojojkakaa
% bardzo niski jakies 2% ......warunek zeby dali : dochód na osobe w rodzinie nie może być większy niz 2500zł na rękę ii musisz mieć żyrantów takich w miare żeby ci to dali ja mam 3 - rodziców i brata. Ogólnie przyjemne warunki tylko ta spłata póxniej to masakra ja w każdym razie nie żałuje bo przynajmniej miałam kase a jestem na studiach dziennych.....

Gość fgbhj
warunki masz w necie dokladnie wypisane ja biore juz od 5 lat, teraz leci mi ostatni rok, no i przyznaje ze gdyby nie on to bym nie mogla studowac, bo ja na dziennych jestem,

Gość Koraaaa
No tak, wszystko pięknie, ale moze wiecej szczegółów? Z tego co juz powiedzialyscie, to nie daja calej kwoty od razu tak? A jak pozniej wyglada splata? Ile musialyscie oddawac miesiecznie?

Gość a na zaoczne studia tez
daja? A jaka kwote miesiecznie? i jaka jest całosc kredytu ? jak pozniej wyglada spłata ?

Gość ula wewióra
mnie tez baaardzo zainteresowal ten temat, ja jestem na zaocznych i ledwo sie wyrabiam z kasa co sie dzieje kiedy sie nie skonczy studiow (np sie zrezygnuje lub nie zliczy) nie ma dodatkowych kosztow?? ile wynosi miesieczna rata??

Gość Koraaaa
A na necie wlasnie nigdzie nie moge znalezc:(

Gość gtfrd
ludzie przeciez to wszystko jest napisane w necie!!! nauczcie sie czytac

Gość Koraaaa
A do jakiego banku najbardziej polecacie sie udac?

Gość Moj problem
1

Gość gtfrd
nie wiem, ja mam w PKO BP i tylko tam skladalam, za to porecza mi tylko matka i to 30% tylko kredytu, reszte porecza BGK wiec takze jak nie masz poreczycieli to warto zlozyc, bo moja matka niewiele zarabiala jako nauczycielka dlatego tak

Gość a mi....
w pekao s.a. nie chcieli dac bo mama za mało zarabia...a studiuje dziennie na prywatnej uczleni i czesne za rok to kolo 6 tys....wiec poszlam do pracy i daje rade bez kredytu moze i jest ciezko ale za to mam i na czesne i na swoje wydatki i jeszcze mi zostaje...i co najwzniejsze nie bede miala nic do splacania a studia koncze za semestr:) takze chciec to moc bez kredytu tez mzona dac rade

Gość Korciaaaa
Odnawiam temat. Bylam w bzwbk i pko bp i tam nie daja:( nie wieciew jakim banku napewno daja:(

Gość do gory bo wazne