Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1983 heIp

cholerny stres..

Polecane posty

Gość 1983 heIp

Gość 1983 heIp
jak w temacie.. jak sobie poradzic ze stresem? te ciagle bole brzucha, zimne rece,nogi, trzesace sie rece itp juz mnie dobija,.. a wszystko to przez prace i atmosfere w moim zespole.. jak jestem na urlopie albo zwolnieniu i dzowni tel zpracy malo co nie dostaje zawalu..ostatnio zdarza sie coraz czesciej ze placze z byle powodu. biore magnez, pije melise, ale to wszytsko niewiele pomaga.. juz mi to zaczyna przeszkadzac..pomocy!!:(

Gość cudaczna
wyluzuj,:D

Gość marzenie.
może jakiś krótki urlop?

Gość marzenie.
tylko taki z wyłączonym telefonem.

Gość 1983 heIp
ojj.urlop odpada, poniewaz kierowniczka nie da mi zgody.. z kazdego dnia wolnego jestem przepytywana. z kazdego wczesniejszego wyjscia (niestety czasem trzeba w zw z obrona pracy mgr) musze sie tlumaczyc.. kiedys bralam tabletki ziolowe uspokajajace,ale tez nic nie pomagaly:(( to jest coraz bardziej uciazliweee

Jak masz problem, to rzuć w cholerę taką pracę. Ja tak zrobiłem kiedyś i teraz żyję w dużo mniejszym stresie.

Gość 1983 heIp
wlasnie jutro zamierzam porozmawiac i cos zdecydowac. mialam przejsc do innego dzialu,ale kierowniczka ma jakies ALE.. wiec jesli to sie nie uda to chyba trzeba sie zwolnic..bo tak sie zyc nie da! ciagle w stresie:(