Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Po świętach ważyłam 4 kg więcej, ale już schudłam! Za słabo się staracie...

Polecane posty

Gdybyście się postarały, schudłybyście i wy :o Teraz wiem, że nadwaga to wina waszej słabej woli :O Proszę bardzo, ja schudłam bardzo szybko. Po prostu przez 3 dni nie jadłam w ogóle nic, piłam tylko wodę, przez czwarty dzień, czyli dziś, nie jadłam prawie nic :o tylko jogurt, 6 mandarynek, 2 kanapki, mały talerz zupy, 1 bułkę słodką i nieduzy kawałek sernika, tak może ze 20 deko :) Stanęłam przed chwila na wagę i co? Ważę tyle co przed świętami :O Moglabym się jeszcze długo odchudzać, tyko po co? Teraz myślę, że jednak słabo się odchudzacie :o Jedzcie mało albo wcale tak jak ja :classic_cool:

Gość Iustereczko
Ciekawe gdzie była twoja silna wola w święta że przytyłaś aż 4 kg :D.

Gość pomarancza z gozdzikami
:"przez czwarty dzień, czyli dziś, nie jadłam prawie nic tylko jogurt, 6 mandarynek, 2 kanapki, mały talerz zupy, 1 bułkę słodką i nieduzy kawałek sernika, tak może ze 20 deko ".... ..PRAWIE robi wielka roznice;)...

Jania w swoje stopce pisze ze kobiety wazace sto kg sa nie miłe... a cały jej post jest taki milusi jak i to co w stopce, dlatego ja sie tak boje nawiedzonych katolikow 100 procent hipokryzji w najczystszym wydaniu a... gratuluje silnej woli i pozdrawiam "miła" kolezanke

Gość gacie w paski
jakze mi milo, ze zostane przyjeta do swity :)

Gość martwy trzon
Janiu daj namiary na jakieś inne swoje topiki, proszęęęęęęęęę

Gość gochadnjfsnk
zgadzam sie z Jania!! w 100 % ja coprawada jadlam troche bo dziennie ok 500-700 kcal i schudlam 1,5 miesiaca 13 kg wiec sie da .. a te \'\'madre\'\' odchudzaczki nadal tu tkwia:) ehheeh a ja nie mialam jojo, minol juz rok. p.s koty uwielbiam mam 2:P:)

Gość pomarancza z gozdzikami
nie pisze a jest napisane ;)

Gość SeksiKotka
Janiu Twój deblizm z minuty na minutę jest coraz głębszy!!! Skąd w Tobie ten gniew, skąd w Tobie ten bunt?:D Chyba strasznie się nudzisz, że zamęczasz całą sobą całą kafeterię... Ale po co Ci to?? Im więcej wrogów tym lepszy humor?

Gość Iustereczko
za to głodzenie się i wycieńczanie organizmu dietami 800 kalorii i mniej jest takie bardzo zgodne z przykazaniami :D.

Gość faelaikndgxsd
Janiu - dlaczego jestes taka głupia??? ps. to nie jest złośliwość, pytam z czystej ciekawości

Gość Chcę ważyc 52 kg.
Ja też schudłam:D z tym, że w przeciwieństwie do Ciebie nie musiałam się głodzić:D

Gość Iustereczko
No gdzieś mi ten temat zaginął, ale widzę że komentarze pani Janii są nadmiernie kasowane na forach i zastanawia mnie czy jest to spowodowane tym że wkurza ludzie i adminowie ja kasują czy sama się wstydzi tego co napisała i sama się kasuje.