Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verdinka

Do komputerowcow - pytanie!!

Polecane posty

Gość verdinka

Czy "cofanie sie" za pomoca "restore point" jest szkodliwe dla komputera?

Gość verdinka
up

dla komputera nie :D ale czesc rzeczy moze przestac dzialac lepiej napisz dlaczego chcesz to zrobic

Gość komputerowy wirazka
slyszalem, ze jak za duzo razy sie cofa to dysk twardy moze sie rozformatowac, bo wiruje wtedy w odwrotna strone. Ponoc to bardzo niebezpieczna operacja i moze byc przeprowadzona max 3,5 raza...

Gość komputerowy wirazka
czesc brat :classic_cool:

Gość verdinka
Mam wrazenie, ze przed zainstalowaniem paru programow, moj komputer szybciej chodzil. Moge je odinstalowac, ale wtedy i tak zostana pewnie jakies zapisy w rejestrze, wiec pomyslalam o restore point.

:D 🖐️ to co wirazka pisze to neistety prawda wiec trzeba uwazac :D i nie intsalowac syfu niepotrzebnie a najlepiej zrobic obraz dysku po swiezej instalacji systemu na wszelki wypadek :p

Gość verdinka
Ok, to sobie podaruje tego restorka. A zainstalowalam Malwarebytes, podobno najskuteczniejszy w wykrywaniu trojanow i innych gowien, i po godzinie komputer sam sie zamknal , pokazal sie jakis niebieski ekran i musialam zrestartowac komputer, a to sie nigdy nie zdarza...

:D pewnie wywalil jakies info o virusie program wystarczy odisntalowac przeciez, nie musisz robic restorea a dysk sie nie uszkodzi, nie martw sie :D

Gość verdinka
Nie, zrobilam scan dyskow i nie wykryl zadnego swinstwa. Nie wiem co to bylo, moze to przypadek.

wiesz, nie mam pojecia jak sie ten program zachowuje wystarczy jakis cookie zapisac na dysku ktore mu sie nie podoba moze i juz wyjezdza z komunikatem tak czy inaczej jak program odinstalowac chyba wiesz? :p

Gość optymistka04
witam

Gość optymistka04
Mam pytanie. Czesto zawiesza mi sie komputer i nie moge go zresetowac. Musze wyłaczyc z sieci. po 10-15 minutach moge właczyc ponownie jesli zrobie to wczesniej to zaraz sie zawiesi. Moze ktos wie jaka jest tego przyczyna.