Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrześniowa panna młoda

Podoba wam sie moja sukienka???

Polecane posty

jezeli sobie sie podobasz to super bo to najwazniejsze,a kiedy masz slub?

sory juz doczytalam we wrzesniu ja mam w lipcu i jeszcze nie moge sie zdecydowac na suknie mam kilka typow lecz nie umiem wklejac linkow

Gość zizuze1986
srednia, nie zachwyca

właśnie jak byłam umówiona w salonie, to wogóle na nią nie zwróciałam uwagi, w internecie wygląda inaczej troche, ma takie koraliki czy coś, które przepiękanie się mienią. A najlepsze jest to że wogóle nie brałam pod uwagę takiego fasonu a ty proszę :D za usilną namową pani zmierzyłam ją i byłam w szoku. Ta i żadna inna!! No i nie biała tylko ecru (mam hiszpański typ urody). Wogóle w białych sukniach wyglądałam jakoś tak nieciekawie. Ale jestem szczęśliwa :D wkońcu zalegalizujemy prawie 8 letni związek :P

Gość śliczna suknia

ojej no to gratulacje :) :) jejuuu jak się strasznie cieszę, nie mogłam znaleźć sukienki, już załamana byłam. Jednak warto mierzyć nawet te sukienki, które na zdjęciu i na wieszaku nie wyglądają ciekawie. Naoomi wszystkiego naj 🌼

Gość bardzo ładna

dzieki tobie tez zycze wszystkiego dobrego..zazdroszcze ci ze chociaz sukienke juz wybralas

tak przygladam sie tej twojej sukience i powiem ci ..naprawde ladna..klasyczna bez przesadyzmu skromna z zaraze uwodzicielska jeszcze jak masz czarne wlosy to napewno pieknie prezentujesz sie w niej

Gość aasddsf
bardzo ładna !

Gość ami22
ładniutka :)

jest piekna a napisz mi jak ona lezy i czy nie wyglada ten fason jak ciazowy?

jezeli masz hiszpanski typ urody, czyli ciemna karnacje wlosy i oprawe oczu to absolutnie biala:o nie ecru! sasiadka hjest wlasnie takim typem miala sukienke ecru i wygladala za przeproszeniem jak pol dupy zza krzaka

Gość ślub_już_w_czerwcu
:) jest wygodna, podpinana z tyłu (moja przynajmniej), jak się ją ubierze nie wygląda na ciążową.Mam wzrost 169cm + 4 cm obcas;) i ważę 56kg więc lezy dobrze,i ładnie eksponuje biust ;)

naprawde sliczna gratuluje...a jeszcze jedno zamawialas ja z internetu

sukienka prześliczna :) jedyne co bym dodała to szelkę na szyję lub cieniutkie ramiączka. ja będę miała dość podobny fason i prawie taki sam dół :)

Gość śłub_już_w_czerwcu
kupiłam w salonie:)

Gość śłub_już_w_czerwcu
podjechałam po nią do Krakowa:) bo mieszkam 60 km od Krk :) więc uznałam że warto

a gdzie mieszkasz bo ja jestem z gdanska i u nas takich cudow nie ma chyba bede szyc

Gość śłub_już_w_czerwcu
dobra krawcowa potrafi z opisu i zdjęcia wykonać sukienkę rownie ładną,dopasowaną do Ciebie no i tańszą:)

Gość brawo brawo
suknia wrzesniowej piekna!!! klasyczna, prosta ale nie pastereczka. mnie sie bardzo podoba. Zreszta, sama mialam bardzo podobna, tylko ze z innej kolekcji :) ta justy natomiast kompletnie nie w moim stylu, ale jezeli Ty sie w niej dobrze czujesz, to przeciez najwazniejsze :)