Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokradelkoo

Robie sie cala mokra jak sie podniece!i jest miGLUPIO

Polecane posty

Gość Mokradelkoo

Ale do tego stopnia ze mam cale majtki mokre i wyplywa ze mnie taki bialy przezroczysty sluz. Moj chlopak kiedy mi wsadza reke to jakby do wiaderka wody a ja sie pale ze wstydu! co ja mam robic):

przeciez to normalne... nic na to nie poradzisz..

Gość Mokradelkoo
tak ale ja jestem zakonnica, więc mi nie wypada :(

Gość Mokradelkoo
Niby normalne ale chyba nie do takiego stopnia jak to jest niestety w moim przypadku!!! tak strasznie sie glupio czuje): az przychodza mi mysli ze moj facet bedzie sie mnie brzydzil takiego mokrusa

Gość ace ventura
mihaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Mokradelkoo
wogóle to 10 razy dziennie musze majtki zmieniać :(

Gość Mokradelkoo
Tak, wiem ze to jest normalne nei jestem gowniara! tyko ze u mnie to robi sie jakas powodz w majtkach! do tego stopnia ze czasami moze mi poleciec po udach!

widocznie taka juz jestes nic na to nie poradzisz.. ja bym sie na twoim miejscu tym nie martwila tylko bym sie z tego cieszyla.. jak przejdziecie dalej (do sexu) to twoj partner nie bedzie wcale na to narzekal.. To ze masz mokro pokazuje tylko jak bardzo twoj facet cie podnieca.. Powinien byc usatysfakcjonowany ze tak bardzo na ciebie dziala

Gość Mokradelkoo
No, dzialanie to on na mnie ma! przez zadnego innego nie bylam taka powodzia ale chyba rozumiesz ze to jest dosyc krepujace..

Moze i tak.. ale tylko na poczatku.. nie powinnas sie krepowac ..a gdy cos powie na to ze masz mokro odpowiedz z usmiechem "tak na mnie działasz kotku " po sprawie.. trzymaj sie

Gość Mokradelkoo
ach- no dzieki ale zastanawiam sie jakie odczucia maja faceci- czy ich to np nie obrzydza?

Gość Mokradelkoo
ach - no jasne ze nie, ale to co innego. Dotykasz cos twardego ale nie obrzydliwie mokrego i do tego klejacego! az sama soba sie czasami brzydze):

Gość napewno nie
ja jak ze swoja sie nakrecam to ona nie tylko majtki ale i dzinsy mokre ma a jak potem przyjemnie tam go wkladac tak fajnie slisko i mokro. nie przejmoj sie tym i uwierz w siebie:)

Gość napewno nie
a jak chlopak wytrysk ma to jeszcze gorzej niz u ciebie tam sie leje

Gość Mokradelkoo
napewno nie- naprawde ciebie to nie obrzydza? ja jestem czysciocha, i to akurat mi przeszkadza ze sie robie taka klejaca brrr...Kiedys zobaczylam wyrazne zaskoczenie mojego chlopaka jak mi tam reke wlozyl a u mnie taka powodz!

wiec w wyniku podniecenia jemu staje a ty masz mokro normalna rzecz i powinnas sie z tego cieszyc a nie tym krepowac.. zreszta niedlugo sama ise przkonasz ze to ogromny +

Gość napewno nie
u wszystkich dziewczyn jest powodz tylko u jednych wieksza u innych mniejsza u mojej tez jest duza az jej po spodniach czasem cieknie troche wiary w siebie a jesli cie kocha to cie nie rzuci bo mokra sie robisz...

Gość Mokradelkoo
no w sumie wytrysk tez jest mokry i klejacy ale to nie zupelnie to samo. Ja akurat chcialabym byc srednio mokra a nie takie wiadro wody od razu jak tylko mnie dotknie

Gość Mokradelkoo
napewno nie- haha problem w tym ze jeszcze nie wiem czy mnie kocha...

Gość napewno nie
poza tym jak zobaczysz co to wytrysk to bedziesz wiedziec ze tam jest wiecej i ze sie klei duzo mocniej bo cos czuje ze jeszce nie wiesz co to wytrysk

Gość Mokradelkoo
napewno nie- haha problem w tym ze jeszcze nie wiem czy mnie kocha...

Gość Mokradelkoo
napewno nie- troche mnie rozsmieszyles bo w moim zyciu erotycznym mialam juz sporo kochankkow tylko ze zaden nie sprawial u mnie tej powodzi! tak od niedawna zobaczylam co sie ze mna wyprawia i dlatego jest mi glupio. Nigdy wczesniej nie mialam tego problemu

Gość napewno nie
to dziewczyno jak nie wiesz to czemu dopuszczasz do takich sytuacji ze cie dotyka tam ja mam 18 lat ale mam troche inne poglady niz wiekszosc nawet starszych chlopakow bo uwazam ze sex jest dla tych ktorzy sie kochaja ja ze swoja stracilem prawidztwo a ona dziewidztwo ze mna i jestesmy ze soba juz niedlugo 2 lata i nie mamy zamiaru sie rozchodzic a nawet o slubie myslimy i ty sie zastanow czy chcesz mu oddac to czego juz mu nigdy nie zabierzesz u czego nigdy nikomu juz nie dasz

Gość napewno nie
no to wpadlem pisalem to nie wiedzac ze to napisalas:/

Gość napewno nie
pewnie sie glupio czujesz ze ci 18latek oradzal:p spoko biole pisze na maturze i psychologie i anatomie kobiety w malym palcu mam:p

Gość napewno nie
to ja nie wiem czym ty sie przejmujesz jak juz taka dojzala jestes i wiesz ocb... tylko jak mi powiedzialas o tych paluszkach to mi sie moje pierwsze razy z dziewczyna przypomnialy:p

Gość Mokradelkoo
Na pewno panie doswiadczony(: Wiem przeciez ze to jest normalne ale czy was to akurat nie brzydzi? o to mi chodzi

Gość napewno nie
nie doswiadczony tylko delikatnie powiem obkuty:/ ile ja w strachu przestudiowalem stron internetowych o tym wszystkim ilu rad sie zaciagalem:/ nie obrzydza nawet jak chlopak widzi takie cos to go podnieca. przynajmniej ja tak mysle... a ile mial lat ten zaskoczony i z w jakim otoczeniu sie obraca student dresiaz czy jak??