Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłoda24

Salony sukien ślubnych w BIAŁYMSTOKU. Pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PannaMłoda24

Dziewczyny z Białegostoku i okolic,który salon z sukniami najlepszy? Gdzie są fajne sukienki,przyziemne ceny (do 2000 zł) no i miła fachowa obsługa? Doradźcie mi i innym które miejsca warto odwiedzić,a których się wystrzegać?

Gość PannaMłoda24
Nie ma tutaj dziewczyn z Białego?

Gość jussaa
ja co prawda jestem z Łomży ale w Białym wypożyczyłam suknie kilka dni temu.Planowałam kupno w rozsądnej cenie ale takowej nie znalazłam:( Podobają mi sie suknie (i obsługa) w Cymberline na Legionowej.Byłam jeszcze m.in w salonie na Branickiego (piękne suknie z La Sposa) i na Piłsudskiego.Jest jeszcze Mon Cheri na Lipowej i jakiś na Krakowskiej...ech nie było lekko

Gość jussaa
dodam że za wypożyczenie (drugie)zapłaciłam 2000zł.Drogo,wiem ale nic mi się tańszego nie podobało.Zresztą tańszą do wypożyczenia znalazłam jedną za 1800 i za 1500.Reszta tylko droższe.Moja była najładniejsza,a nowa kosztuje 3400.Nie kupiłam welonu jeszcze.Powiedziano mi że welonów nie wypożyczają w tym salonie (bo niby każda chce zatrzymać na pamiątkę).Za pasujący idealnie welon musiałabym zapłacić 380zł!!

Gość Biedna biednaa
PannaMłoda24--> Nie ma tutaj dziewczyn z Białego? Są...tylko nie wiem czego szukasz,najlepszego salonu,czy najtańszego? Najlepsze( a raczej warte tego żeby tam zajrzeć): *Cymbeline(Legionowa) *LaSposa(Piłsudskiego) *LisaFerrera(Krakowska) *SophieMariage(Branickiego) *MonCheri(Lipowa) *Jasmine(Legionowa) *LaMariee(warszawska) Ale jesli chcesz suknie do 2000zł...Możesz kupić już wypozyczoną wcześniej przez kogoś...

Jesli chcesz moge ci sprzedac suknie zakupiona w salonie Mon Cheri za przystepna cene dla Ciebie.Ja zaplacilam za suknie 3200zl,a sprzedac moge ja za 1200-1000zl plus dodatki gratis-wszystko kupione w salonie.Szal do sukni nie uzyawny.fotki na maila przesle jesli jestes zainteresoawna.

Polecam Lisa Ferrera na Krakowskiej w googlach znajdziejsz strone tego salonu i tam bedziesz mogla przejrzec sobie suknie ktore maja w salonie.

Gość jussaa
biedna biedna- z kupnem wypożyczonej w salonach które wymieniłaś za 2000zł nie będzie lekko.Mi to sie niestety nie udało.Za taka kwotę to możesz wypożyczyć i to nie wszędzie (zależy od Twojego wzrostu,osobom niskim nie wypożyczają na 1 wypożyczenie,mówią że suknia musi na siebie zarobić)Jak wróciłam do salonu po "moją" suknie inna dziewczyna przymierzała suknie którą ja mierzyłam wcześniej.Mi powiedziano że jest opcja do wypożyczenia a jej że nie..

Polecam Lisa Ferrera na Krakowskiej i Mon Cheri na Lipowej, mają ładne suknie do wypożyczenia za mniej niż 2000 zł. W La Sposa na Branickiego jest baaardzo drogo, do tego obsługa niemiła. Ja miałam suknię z Gracji, mają przyzwoite ceny i jest duży wybór, do tego można im zanieść dowolne zdjęcie i uszyją Ci indentyczną suknię za mniej niż 2000 zł (za wypożyczenie). Nie kupowałam sukni bo uznałam że nie warto - za duży wydatek, a suknia jest na raz - co z nią potem robić?

Gość jussaa
w Lissa Ferrera za wypożyczenie chcieli 1800,faktycznie taniej ale moja spodobała mi się bardzo i postanowiłam dołożyć te 200zł. Co do obsługi w La Sposa to faktycznie nie rewelacja,już tu o tym czytałam.Najlepsza obsługę doświadczyłam w Cymberline.W Białym jest duzo salonów,ja byłam w 7.Na pewno jak dobrze poszukasz to znajdziesz coś tańszego co ci wpadnie w oko.Ja nie miałam na to czasu i ochoty.

Gość Biedna biednaa
jussa-->biedna biedna- z kupnem wypożyczonej w salonach które wymieniłaś za 2000zł nie będzie lekko.

Gość jussaa
tak:) bo pytanie było o kupno wypożyczonej.Ja wypożyczyłam wypożyczoną za 2000tys.

Gość jussaa
moja nowa kosztuje coś ok 3500, 1 wypożyczenie ok 2800,2 wypożyczenie 2000. Jestem na świeżo,i do tej pory przeżywam lekki zawrót głowy jak myślę o tych cenach..

Gość Biedna biednaa
Kurde....część mojej wypowiedzi znikła :( Napisałam że moja koleżanka kupiła w Cymbeline suknie Sweet Heart po dwóch wypożyczeniach za 1800zł więc da się tylko trzeba poszukać i trafić na taki model któy nam się spodoba ;) Ja też kupiłam moją w Cymbeline :D

Gość Biedna biednaa
Ja też jestem na świeżo bo za 4 m-ce wychodze za mąż ;)

Gość jussaa
faktycznie pani w Cymberline pokazała mi jedną do sprzedaży po dwóch wypożyczeniach za 1500zł.Była w świetnym stanie,niestety dla mnie sporo za krótka.Ciężko by mi było znaleźć taką która spodobałaby mi się,była rozmiarowo dobra (musiałaby być niewiele skracana bo jestem wysoka)i niedroga po wypożyczeniach. Poza tym domyślam sie że mieszkacie w Białymstoku więc macie więcej czasu żeby pochodzić.Ja na kupno sukni miałam 1 dzień! bo przyjechałam do Polski tylko w tym celu.Wspominam to jako koszmar,nic mi się nie podobało (lub nie podobało się na mnie to co upatrzyłam na necie) a czas gonił.Kupiłam (sorry wypożyczyłam) o 17.30 uff nigdy więcej:) Zyczę udanego wesela!

Gość biedna biednaa
No właśnie o to chodzi żeby trafić na ten model który nam się spodoba :) A to nie jest łatwe...Mi akurat sie tak udało że "moją" wypatrzyłam na necie,zaszłam zmierzyła i zakochałam się,pomierzyłam tez kilka dla upewnienia się,ale pierwsza miłość została :D Dziekuje ;)

dziewczyny ten super salon slubny Angel jest tam gdzie kurier poranny przy lipowej to chyba jest ul sw. mikolaja, ale suknie maja odlotowe, piekne, leciutkie.... bylam we wszystkich salonach w bialymstoku ale wszedzie jest to amo... chociaz mialam tam jeden problem ...podobalo mi sie kilka modeli i nie moge sie zdecydowac na jeden...chcialabym miec chociaz dwie z tych ktore mierzylam... sa fantastyczne ...jak szukacie nadal to idzcie tam i same zobaczcie

Gość hiroczik
hmmm sprawdz na najem - wynajem pl

Zapraszam wszystkie przyszłe Panny Młode do odwiedzenia salonu ślubnego White Rose mieszczącego się przy ul. Św. Rocha 10/2 Fachowa obsługa i piękne suknie w atrakcyjnych cenach. Od kilku dni mamy w salonie nową kolekcję DaVinci Bridal 2011 - po raz pierwszy w Polsce. www.whiterose.com.pl serdecznie zapraszamy :)

Witam serdecznie. Zapraszam do Salonu ślubnego "SCARLETT", ul.Św. Rocha 10 lok 216. Oferujemy w rozsądnej cenie piękne suknie z firmy Mona Lissa. www.scarlettsuknie.pl

Gość La Perl'a
Zapraszam do nowo otwartego salonu La Perl'a na ulicy Lipowej 20 (obok Mon Cheri). Na otwarcie bardzo przystepne ceny i oczywiscie swieze kolekcje na 2012 rok.

Ja w ubiegłym roku kupiłam suknie na allegro u skyvogue (skyvogue.com.pl)! Bałam się trochę, bo wiecie jak to jest z kupowaniem przez allegro. Nie zawsze wiesz co Ci przyjdzie... Ale jednak wszystko wyszło super, a efekt - suknia była niesamowita, nie mogłam uwierzyć, że za taką cenę można mieć TAKĄ suknię! Dziewczyny ja gorąco, z całego serca polecam! Kontakt i obsługa bardzo miła, wszystko szyte na miarę a wybór ogromny... ja siedziałam prawie tydzień na ich aukcjach, ale wybrałam w końcu swoją wymarzoną - M8-015 : )

Gość elzunia99
ja juz zamowilam suknie w salonie ESTERA w Centrum Park .PRZESLICZNA! Oczywiscie wczesniej zmierzylam cale mnostwo sukien w wielu salonach w naszym miescie ale ostatecznie najbardziej mi sie spodobaly te wlasnie w salonie ESTERA.Tu spodobalo mi sie nawet kilka modeli, ale ostatecznie wybralam te jedna ,wymarzona .Wybralam opcje :uszyta nowa na miare i do wypozyczenia za cene 1900 zl.Panie tam pracujace przesympatyczne,mile ani troche nie nachalne (tak jak doswiadczylam w innych salonach)Szczerze polecam

Gość Galeria Ślubna
Zapraszam do odwiedzenia GALERII ŚLUBNEJ -ul.Wyszyńskiego 2 lok.6-parter, pawilon Lider.Oferuję duży wybór dodatków i suknie ślubne w bardzo atrakcyjnych cenach od 450,- do 2100,-do kupienia.Istnieje też możliwość wypożyczenia nowej lub używanej sukni.Chętnie odpowiem na pytania pod nr tel.693772968(salon).

Gość dżimi.
Dziewczyny, ja z kolei nie rozumiem wypożyczania sukni za tak grubą kasę, kiedy za mniejszą sumę można uszyć suknię na miarę u krawcowej, dopasowaną idealnie do sylwetki. Poza tym ma się kontakt bezpośrednio z osobą, która szyje suknię, i która na pewno zna się na rzeczy, w przeciwieństwie niestety do niektórych ekspedientek w salonach ślubnych. Taka suknia na pewno nie rozpadnie się po weselu, a były takie przypadki, i nie dotyczy to tanich sukni, wręcz odwrotnie. Do niektórych salonów są sprowadzane suknie z Chin, szyte raczej hurtowo (bo po co w innym przypadku je sprowadzać?), ale klientki kupują je w przekonaniu, że szyły je krawcowe, lub pochodzą z salonu w innym mieście. Szkoda gadać, o tym jak niektóre białostockie salony oszukują klientów ..

Gość Chętnie pomogę
Jako że zawodowo zajmuje się planowaniem wesel w Białymstoku i mam na swoim koncie już KILKADZIESIĄT imprez mam także dużo opinii swoich klientek dotyczących salonów sukien ślubnych. Z tego wszystkiego NAJCZĘŚCIEJ POLECANYM salonem jest GLORIA mieszczący się na św. Rocha. Moje klientki mówiły, że obsługa skacze nad nimi jak nad jajkami są miłe i rzetelne. NIGDY nie słyszałam o żadnym problemie z tym salonem. Z tego cl wiem cenowo też są bardzo konkurencyjni. Warto więc przynajmniej zajść się przekonać. Dobrze mówi się też o Mon Cheri ale ceny tam są wzięte z nieba. Jak kogoś jednak stać to tam również może się pojawić.

Gość Była panna młoda
Witajcie moje kochane. Pamiętam swój ślub jakby to było wczoraj, chociaż brałam go grubo ponad rok temu. U mnie wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik już dłuuuugo przed terminem. Limuzyna zamówiona 8 miesięcy wcześniej. Nawet mówiłam, jak ma być ubrany szofer. Jestem perfekcjonistką a jeśli komuś płacę, to wymagam tego samego. Jeśli chodzi więc o temat wątku czyli suknię: Przeszłam chyba z 15 salonów w Białymstoku. Nawet nie wiedziałam ze tyle jest! Zawsze coś mnie denerwowało. A to kobiety pracujące mają olewczy do ciebie stosunek, a to ceny wzięte nie wiadomo skąd, a to nie znają się na tym co sprzedają, nie umieją doradzić dodatków. Nie jest łatwo coś znaleźć. Osobiście ostatecznie zdecydowałam się na salon naprzeciwko dworca - GLORIA. Właścicielka ma wykształcenie artystyczne - umie idealnie dopasować suknię nie tylko do pani młodej ale także np. do sali. Wiedziałyście, żeby o czymś takim pomyśleć? Pracownice miłe i doświadczone. Umieją doradzić, pomóc wybrać dodatki, zawsze dyspozycyjne - nie ma problemu z umówieniem się na przymiarki, poprawki itp. Ogólnie byłam bardzo zadowolona i w związku z tym polecam innym. Może moja recenzja komuś pomoże i nie będzie musiał biegać po całym mieście porównując ceny i jakość, tak jak ja. Pozdrawiam dziewczyny