Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłoda24

Salony sukien ślubnych w BIAŁYMSTOKU. Pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Salon ślubny Agnes jedno wielkie oszustwo!!!!!

Gość myszka 1963
Dziewczyny chcę was ostrzec przed oszustwem w salonie slubnym La Perla w Białymstoku.Wypożyczałam tam suknię na swój ślub.Podczas wesela suknia została uszkodzona.Bałam się ją odwieść do salonu pokąd znajoma krawcowa nie zlikwidowała uszkodzenia.Gdy oddałam sukienkę do salonu,ekspedientka nie zauważyła żadnej wady.Po ok.3 miesiącach bawiłam się na weselu u kuzynki.Jej sukienka wydała mi się bardzo znajoma,wyglądała bardzo podobnie do mojej.Kuzynka powiedziała mi,że kupiła swoją sukienkę w salonie La Perla-jako nową.Kiedy bliżej się przyjrzałam tej sukni,to zauważyłam poprawioną wadę w tym samym miejscu,gdzie było poprawiane uszkodzenie w mojej sukience.Nie chciałam martwić kuzynki,ale ostrzegam was dziewczyny patrzcie co kupujecie w tym salonie.Myślę że różnicę w cenie zabrała sprzedawczyni sobie do kieszeni.Także trzeba uważać,bo można kupić sukienkę używaną,jako nową.

Gość gość
Obradzam wszystkim salon ślubny La Mariee (Białystok, Lipowa 31), pracujące tam Panie bardzo miłe i profesjonalne przy zamawianiu sukni zapewniają że suknia będzie wygodna i świetnie dopasowana, na przymiarkach zaś pojawiają się dodatkowe koszty np. wszycia miseczek, chociaż przy podpisaniu umowy zapewniają, że suknia będzie miała "wszyty stanik", jednak największy szok przeżyłam przy odbierze sukni, która po kilku poprawkach i ciągłym upominaniu była nadal źle dopasowana i odstawała na biuście, a ramiączka uniemożliwiały podnoszenie rąk, i dopiero dzień przed weselem panie krawcowe stwierdziły, że "to oczywiste, że w tej sukni nie da się podnosić rąk i że lepiej już nie będzie bo to taki materiał". Co więcej mimo zapewnień pań suknia nie trzymała się na tali, a biust zjeżdżał do pasa. Odradzam wszystkim Pannom Młodym, które chcą się czuć komfortowo na własnym weselu.

Gość gośćal
Ja też odradzam. Oszukują panny młode. Suknię są chińskie i słabej jakości. Ja zostałam bez sukni przed ślubem.

Droga myszka 1963 w odpowiedzi na Twój post z dnia 19.04.2016 oczerniający salon ślubny La Perla nie pozostaje mi nic innego niż tylko na niego odpowiedzieć. Pracuje tam ponad 6 lat i zapewniam Cię , że sytuacja którą opisujesz nigdy nie miała miejsca. Byłabym wdzięczna jeśli zechciałabyś podać swoje Imię i Nazwisko bądź serdecznie zapraszam do salonu z chęcią wyjaśnię Pani Wątpliwości. Jest to mocny post w zasadzie zarzut do personelu zastanawiam się czy nie zgłosić tego na komendę policji. Po tzw.ip komputera łatwo odnaleźć osobę .Następnym razem warto się zastanowić. Takie oczernianie innych nie ma sensu ... Z pozdrowieniami Monika Zalewska właścicielka salonu La Perla :)

Nie rozumiem skąd te oszczerstwa skierowane do Salonu La Mariee. W tym roku wychodziłam za mąż, rok temu szukałam swojej wymarzonej sukni slubnej. Bylam prawie we wszystkich salonach w Białymstoku i tylko w La Mariee obsłużono mnie profesjonalnie. Panie byly bardzo cierpliwe, gdyz nasze mierzenie nie skończyło się na 3-4 sukniach tak jak w przypadku innych salonów. Konsultantka, która mnie obsługiwała na wstępie przeprowadziła ze mna szczegółowy wywiad, zaproponowała kilka modeli i zaprosiła do przymierzalni. Podczas zakładania każdej sukni dobierano mi od razu dodatki, robiono fryzure i dopinano welon! Kazda suknia jest spinana tak, że suknia mimo iż jest za duza dobrze się trzyma i mozna swobodnie przyjrzec sie sukni dookoła. W zadnym salonie nie zostałam obsłuzona z takim usmiechem na twarzy, pomimo zmeczenia. Jezeli chodzi o przymiarki wszystko jest ustalone podczas podpisywania umowy. Jesli nanosimy jakiekolwiek zmiany musimy to wszystko zawrzec w umowie. Warto dokladnie przeczytac umowe, gdyz konsultantka tak samo jak klientka moze pewne kwestie przeoczyć ;) Pierwsza przymiarkę miałam około 2 tyg przed ślubem. Suknia wygląda cudownie ! Krawcowa dopasowała suknie a my miałysmy czas zeby dobrac dodatki. Wszystko szczegółowo sobie ustalilysmy. Panie zamówiły mi welon i bolerko, które było już na nastepnej przymiarce. W sukni slubnej jednak odmieniło mi się ze chciałabym wykroic mocniej plecy. Z tym równiez nie było problemu, jednak musiałam za to dodatkowo zapłacic. ( Wiadomo- zachcianki kosztuja) Była to przeróbka niestandardowa i pochłoneło krawcowej troche czasu. Gdy odbierałam suknie przed samym slubem była zadowolona i z niej jak i z samych wizyt spędzonym w tym salonie. Mówie wam dziewczyny nie sugerujcie się opiniami innych tylko przyjdzie i sprawdzcie same a sie przekonacie ze konsultantki maja 1000 pomysłów sa kreatywne i przedewszystkim profesjonalnie doradzają! Mozecie je zapytac o wszystko, a one z miła checia odpowiedza na kazde wasze pytanie. Serdecznie polecam!

Gość gość
Kaprys omijać szerokim łukiem. Miło do podpisania umowy. Poprawki fuszerki problem nie do przeskoczenia. Wszystko z łaską. Źle uszyty gorset już nawet do poprawiania się nie nadaje. Szkoda nerwów.