Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dazacadoperfekcji

jak polubic siebie

Polecane posty

Gość dazacadoperfekcji

jestem w miare ladna. oczywiscie to rzecz gustu. ale na pewno do brzydkich sie nie zaliczam. mimo ze nigdy nie slyszalam niczego negatywnego na temat swojego wygladu to ciagle jestem niezadowolona. a to wlosy za cienkie , a to to a to tamto. czasami jestem zla sama na siebie. w sumie jestem dorosla bo mam 30 lat wiec nie powinnam miec takich odpalow. ciagle zagladam do lusterka, porownuje sie z innymi kobietami oczywiscie tymi ladniejszymi. zaczyna mnie to meczyc

Gość mam ten sam problem...
mam 28 lat i ciagle nie moge zaakceptowac siebie. Do pieknosci sie nie zaliczam rowniez, ale czesto spotykam sie z opinia, ze jestem ladna. A ja ciagle jestem niezadowolona i ostatnio juz mi odwala na tym punkcie. Nie wiem skad to sie bierze...

Gość dazacadoperfekcji

Gość dazacadoperfekcji

Gość uupppppppppppppppp

Gość nie porownuj
siebie z innymi, bo zawsze bedziesz od jednych lepsza, od innych gorsza. Traktuj siebie jak indywidualnosc, niepowtarzalne dzielo Stworcy, idealne w swoim jestestwie... Mankamenty tuszuj, zalety podkreslaj, postaw na indywidualnosc, styl i usmiech, kazdego ranka stan przed lustrem, usmiechnij sie do siebie, powiedz sobie: "No, ale z Ciebie laska, mala!", potem lusterko odwroc i.... przygladaj sie swiatu, a nie wlasnemu odbiciu, bo wiele cennych zjawisk Cie omija!

Gość dziewczyna z komputera
Rozumiem, że to nie - lubienie dotyczy głównie wyglądu.... codziennie, przynajmniej rano i wieczorem usmiechaj się do siebie w lustrze i mów sobie miłe rzeczy :) polecam oglądanie siebie nago - oswoisz się z tym, że ciało masz takie a nie inne, przyzwyczaisz i polubisz Myślę, że tak naprawdę to przejmujesz sie tym, co myślą o Tobie inni, jak Cię postrzegają. Niepotrzebnie. Otóż - UWAGA - inni mają Cię w głębokim poważaniu, czyli gdzieś! Nikt normalny nie taksuje wszystkich na każdym kroku i ocenia stan ich fryzury czy ciuchów. Chyba, że ma głębokie problemy psychiczne, a na opini takich osób zależeć Ci nie powinno