Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara dupa

Mam 24 lata, nie umiem się całować

Polecane posty

Gość stara dupa

Niby żyję normalnie, ale sfera uczuciowa to życiowa pustelnia. Brakuje mi bliskości, brakuje mi seksu, brakuje mi wiary w siebie... A to wszystko z czasem przybiera na mocy. Błędne koło. W sumie nie wiem, dlaczego to piszę.

Gość ja też a mam 26 lat

Gość może wyda Ci się to śmieszne
ale ja te nie umiem całować, chociaż mam faceta. On po prostu nie chce mnie nauczyć. Chyba uważa, że jestem nieedukowalna

Gość bardzo inteligentny
a wiesz dlaczego? bo faceci nie lubią użalających się nad sobą neurotyczek :)

Gość a ja nie mam dziewczyny

Gość stara dupa
Aha. :] do bardzo inetligentnego - tu może Cię zaskoczę, ale nie katuję takimi wyznaniami kolegów. Od tego mam forumowiczy. :)

Gość stara dupa
a ja wygrałem życie - tak, wiem, że masz nudną osobowość, wiem :D W zasadzie głównie dzięki temu, że systematycznie wszystkich o tym informujesz. Załapałam doła znowu, ide spać, póki nie wymyśle na niego jakiejś lepszej recepty. A przydałoby, bo w przeciwnym razie będę zmuszona przespać całe życie. :O Dobrej nocy wszystkim 🖐️

hmmm gdzie ty zyjesz? gdzie sie chcesz uczyc calowac? w przedszkolu robia kursy:)

Gość sara2484
spokojnie nie umiec sie calowac to jeszcze nie koniec zycia bedzie odpowiednia osoba to samo przyjdzie :) przciez nie ma kursow calowania mozna powiedziec ze to instynkt potrzeba tylko dwoje ludzi ktorych laczy uczucie spokuj a nie tona gapiow do okola i bez stresu oczywiscie najgorzej jak sobie wmowisz ze czegos nie potrafisz przeciwnie mow potrafie wloz w to serce i napewno bedzie wspaniale . a i nie martw sie to naprawde przychodzi samo pozdrowionka:)

Gość stara dupa
"bedzie odpowiednia osoba to samo przyjdzie" Dzięki. Ale nigdzie nie jest zapisane, że będzie. Nie dostajemy partnerów z przydziału, równie dobrze mogę do końca życia być sama. Zwłaszcza, że z biegiem czasu popadam w coraz większe kompleksy i zamykam się w sobie, a to raczej utrudnia poznanie kogoś, nie ułatwia.

Gość sara2484
jeju ale jestes pesymistka!!! nie jest tez napisane ze nie bedzie takiej osoby jestes mloda a moim zdaniem lepiej byc sama (do czasu az nie znajdzie sie ktos odpowiedni) niz miec byle kogo !!!!!!!!!! glowa do gory i wiecej optymizmu aaaaaaa i faktycznie zamykanie sie w sobie nic tu nie pomoze

Gość stara dupa
Nie jestem pesymistką, tylko mam dzis dołek. Zdarza się. :] I wiem, że zamykanie sie w sobie nie pomoże, ale to tryb błędnego koła: jestem sama -> mam kompleksy -> zamykam się -> jestem sama ...

Gość sara2484
napisze ci jedno glowa do gory spojz w lustro powiedz sobie ze jestes piekna przedewszystkim zaakceptuj siebie taka jaka jestes bo w kazdym jest piekno ! wywal tego dola jutro nowy dzien wstan wiec z usmiechem na twarzy i "przd siebie" uwierz w siebie ty wlasciewie nie masz problemu z zadnym tam calowaniem ty masz problem z soba z wlasna akceptacja i zupelnie niepotrzebnie

Gość marta776
Ja też tak miałam, ale poznałam tego jednego i on też wcale nie był doświadczony, do wszytskiego dochodziliśmy razem, powoli. I to było piękne. Do dzisiaj odkrywamy siebie:)

Gość stara dupa
Dobranoc 🌼

Gość sara2484
dobranoc

Gość tamarra-x
wystarczy isc na imprezke na disco, tam dorwac kolesia na parkiecie i juz mozna trenowac calowanie:))

Gość genio
a juz tam...