Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cię

proszę o szybka odpowiedz!

Polecane posty

okres sp. mi się jakieś 3- 4 dni! jak go dostalam to moentalnie 2 dnia przestały boleć mnie piersi! normalnie @ mam 6-7 dni a tu 2 dnia już było słabiutko! przez kolejne dwa dni miałam tylko 2-3 plamienia i to tylko rano i były to plamienia były bradziej pomarańczowe! Czy któraś z Was miała kiedyś coś podobnego! Mialam ostatnio trochę nerwowych dni ale pod wpywem stresu zawsze dostawałam@ szybciej i była mocniejsza! Do gin, ide dopiero w czwartek

Gość kurcze wiesz
ja mialam tak w pierwszej ciazy, spoznienie okresu 2 dni, a potem tylko 1 dzien krwawienia. ale oczywiscie moze byc 100 innych powodow. najlepiej zrob test tak na wszelki wypadek, bo gin i tak nie wykryje ci jeszcze tak wczesnej ewentualnej ciazy.

robiłam test ale przed@-negatywny! może to wina hormonów-tak jak piszesz powodów może być 1000! zobaczymy co powie mi pani gin. w czwartek

Gość kurcze wiesz
przed @ wynik mogl byc nieprawidlowy, najlepiej jesli powtorzysz. test powinno sie robic najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, ale najlepiej zrobic jak sie juz spoznia kilka dni, bo cykl zawsze moze okazac sie dluzszy.

tak myślałam ,że to może ciąza ale piersi przestały mnie boleć drugiego dnai a bolal mnie przez dwa tygodnie

Gość chery chery lady.
a moje dwa ostatnie okresy byly bardzo bolesne, czego wczesniej nie bylo, mam nadzieje ze to nie zwiastuje ciazy, bo slyszalam ze do 3 miesiaca mozna miec okres!!!